Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-26-2010, 07:34 AM
evanzrod evanzrod is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Ormond Beach FL
Posts: 17
Default 2.8.2

Installed this morning on d-show with sidecar. Works like a champ. Comp and gate lights now work on sidecar. When I group spill, the gain lights on sidecar still are not behaving properly or at all.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-26-2010, 12:32 PM
Sheldon Radford's Avatar
Sheldon Radford Sheldon Radford is offline
Avid
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mountain View, CA
Posts: 1,293
Default Re: 2.8.2

Hi,

There's a known issue in which the gain controls for a channel or FX Return being fed by a plug-in don't update on the control surface, although the value does change on screen. This will be addressed in a future update.

Is this what you're seeing? Or are other types of channels, such as those being fed by stage inputs, affected?

Sheldon
Reply With Quote
  #3  
Old 01-27-2010, 07:45 AM
evanzrod evanzrod is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Ormond Beach FL
Posts: 17
Default Re: 2.8.2

If I have more than 8 channels in a group and it spills over from the main unit to the sidecar in group spill mode, the led's for input gain are not working on the sidecar. This only occurs in group spill mode. When I return to normal operations, all the led's are good and behave normally.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-27-2010, 10:51 AM
Sheldon Radford's Avatar
Sheldon Radford Sheldon Radford is offline
Avid
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mountain View, CA
Posts: 1,293
Default Re: 2.8.2

Thanks for the info. We're not able to reproduce this on our setups, so please send a copy of the show file (.dsh file) to venuesupport@digidesign.com, and reference this DUC post. Please include as much info as possible, e.g., which Group is affected, which channels, how the Main/Sidecar are configured, etc.

Sheldon
Reply With Quote
  #5  
Old 01-29-2010, 02:54 PM
Sheldon Radford's Avatar
Sheldon Radford Sheldon Radford is offline
Avid
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mountain View, CA
Posts: 1,293
Default Re: 2.8.2

Hi Evan,

Thanks for sending in the file, it helped narrow down the problem. There appears to be a bug in that Sidecars show incorrect input level meter data when a group/VCA is spilled. This bug only occurs when the Sidecar fader banks are unlinked from the Main unit.

We've logged this to be fixed in a future release (sorry, but no specific ETA at this time). In the meantime, the workaround is to keep fader banking for Main & Sidecar units linked together. Fader bank linking is controlled via an option on the Options > Interaction page.

Sheldon
Reply With Quote
  #6  
Old 02-03-2010, 07:55 AM
evanzrod evanzrod is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Ormond Beach FL
Posts: 17
Default Re: 2.8.2

Thanks for the info.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com