Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-29-2008, 12:33 AM
mark007 mark007 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 18
Default 003 Factory and Pro tools LE 7.3 with M-Audio Keyboard

I just purchased a digidesign 003 factory with pro tools le 7.3 and speakers etc with a M-audio keystation 49e. I hooked everything up and installed Pro tools software and Xpand software.

The m-audio keyboard has a usb cable to the PC
003 factory has a firewire to the PC.

When I play the keyboard, I hear no sound.

Is there some setting or trick I am missing?

I did create a New session and then a new track.

Any help would be greatly appreciated. Will call digidesign support in the afternoon if I don't get any replies by noon. Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 07-29-2008, 06:22 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default

Did you install the drivers for the Keystation? That is definitely an important step that you didn't mention; you said you just plugged everything in.

You should have a look at the Softsynth tutorial on my website. It is (pretty much) step-by-step instructions.

There are also a few other tutorials there that you might find useful.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools is unable to communicate with M-Audio Keyboard mstreacy Windows 27 11-08-2017 08:22 AM
M-Audio Axiom 49 Keyboard connecting to Pro Tools 9? JWhole MIDI 7 10-04-2014 11:08 AM
Transfuser Factory Tracks vs. Pro Tools' Big Audio Loops Content lowlights Virtual Instruments 19 07-02-2012 03:13 PM
M-Audio Keyboard.bundle in Pro Tools 8 theutz MIDI 27 05-21-2009 11:34 AM
M-Audio Ozone Keyboard/ Pro Tools mrclassicrecord Pro Tools M-Powered (Win) 2 05-04-2009 01:35 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com