Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-27-2011, 05:06 AM
digi003 digi003 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: london, UK
Posts: 148
Default Help Please . PT8 Freezing on start up

If someone could please help i would be very greatful.

Ok, i was one of the unfortuate people who has had issues with PT8.04.
So i have decided to re install my machine(fresh copy of windows) and re install PT8.03 which was stable.

Then i'm planning to take an image of the machine before re trying PT8.04 so i have something to back to if it dosen't work.

I installed PT8 first, then PT8.01 followed by PT8.03.

All has been fine untill I installed the Factory bundle which came with the system and requires Ilok license.

Everytime PT trys to load a plug in which requires the ILok it freezes.

I'm using a Windows XP machine

I'm sure my Ilok is working ok since i can connect to it via the ILOK site and update etc if required. I have installed the latest drivers from the I lok site etc.

Am i missing something? I didn't have this issue before i reinstalled.

Any help will greatly be appreciated. cheers

Last edited by digi003; 01-27-2011 at 05:07 AM. Reason: update
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freezing at the start up screen! LovesXMusicX General Discussion 1 08-16-2010 06:52 AM
Pro Tools Freezing During Start Up Soondot 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-05-2010 09:09 AM
Pro-tools freezing on start-up!!! Style MiSia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-25-2006 03:18 PM
G4 867 freezing at start-up randomly Armando Pro Tools TDM Systems (Mac) 37 10-22-2002 12:10 AM
5.1.1 freezing on start-up guitarrob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-15-2001 10:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com