Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-30-2013, 11:35 AM
angelo panetta angelo panetta is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: elmwood pk nj 07407
Posts: 207
Default save copy in...Question.

Does anyone know if PT 11 will still be able to "save copy in.." to older versions of PT and how far back will it go?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-30-2013, 11:37 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,553
Default Re: save copy in...Question.

PT11 doesn't require its own session format. Nothing is changing.

PT10 and PT11 are able to freely read the same session file.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-30-2013, 11:42 AM
angelo panetta angelo panetta is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: elmwood pk nj 07407
Posts: 207
Default Re: save copy in...Question.

Thanks Drew, I have clients sometimes that need to get session in 6.9 and 8.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-30-2013, 08:52 PM
stevecaboose stevecaboose is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Minnesota
Posts: 26
Default Re: save copy in...Question.

PT 11 will be able to save as ptf from the "save copy in..." menu.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-01-2013, 05:23 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,553
Default Re: save copy in...Question.

Quote:
Originally Posted by stevecaboose View Post
PT 11 will be able to save as ptf from the "save copy in..." menu.
Yes, but not as far back as 10.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-01-2013, 05:26 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,553
Default Re: save copy in...Question.

Answered just above your post.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #7  
Old 05-01-2013, 05:27 PM
zedhed's Avatar
zedhed zedhed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,906
Default Re: save copy in...Question.

Just deleted my post as I was mis-reading your reply Drew.
__________________
Too much blood in my drugstream

Gigabyte X99 SOC Force Mobo Bios vF6d
Intel Core i7 5930k socket 2011 v3 @ 3.50GHz
32GB DDR4 Crucial RAM
System: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Record: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Samples: Samsung SATAlll SSD 840 Pro
Storage: 2x Samsung SATAlll SSD 840 Pro
EVGA GeForce GTX 750 Graphics
PT 11HD (v11.2.1) Omni s/pdif w Eleven Rack
HD 96I/O
Win 8.1 Pro
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Save copy in as 7-9 question Vedat Pro Tools 10 14 02-02-2012 05:48 PM
'Save Copy In' Archiving Sessions Question skylab001 Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 05-13-2011 03:09 PM
Save session copy in/fader question for Rail... Roy Howell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-12-2004 01:31 AM
Save Session Copy In... Problem/Question Wyn Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 12-03-2003 02:50 PM
Save as copy in question centerstage Tips & Tricks 1 09-03-2003 09:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com