Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-07-2011, 04:07 PM
Jack Ruston Jack Ruston is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 45
Default 9129, 9092, 9093 errors

Hi

I know there aren't many of us out there running HD Native. I know some people are getting these and some not. I sometimes get a few in the space of five minutes and then none for a week or two. It's usually in low CPU usage situations.

I have a theory that they crop up when the system is set to play system sounds through HD Native hardware. I might be completely wrong of course.

I did once open a session that wouldn't play at all without giving the errors. Changing the loop cable fixed it immediately. Confusing.

If anyone else has any ideas it'd be good to hear them.

I'm on an 8 core Westmere with an Omni and an HD 16 16. 10.6.6 (if that's the latest supported version) 9.02.

Tech support, what ideas do we have about this? What can we try?

The problem is that for me at least, it's so infrequent that I can't troubleshoot it very easily. I would like to understand it though, so that I can avoid it.

Jack
__________________
www.jackruston.com
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
9092, 9093 and 9129 error update? Mascola24 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 4 09-28-2011 07:10 PM
Help! Errors 9092, 9093, 9094, 9129 persisting! doobaGeoff 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 05-27-2007 07:32 PM
9092, 9093 errors when minimizing WilliamDC 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 10-10-2006 04:31 PM
Interrupt errors -9092/ -9093/ -9094/ -9129 saxbill 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 03-18-2002 12:41 PM
Studied all posts on 9092 9093 9129 however, these errors are still driving me NuTs! Wildberrie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 23 12-06-2001 06:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com