Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-08-2019, 12:39 AM
seanmccoy seanmccoy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Southern Oregon
Posts: 480
Default Batch Renaming Clips Freezes PT

Hey, all. Did an ADR session but didn't get the naming specs until afterward, so needed to rename groups of clips to add episode numbers and character names. After each successful renaming, PT would freeze on the next attempt. The rename dialogue window would open but nothing responded, requiring using Task Manager to get out of PT. Anybody ever seen this before?
__________________
ADK Core i7 4.20, 32GB RAM, W10 Pro, PT HD 2019.10, HD Native, OMNI, Digi 192, AJA Kona LHi, UAD-2 Octo; Mac Pro 8-core 2.67, 32GB RAM, High Sierra 10.13, Logic Pro 10.4.7, Apogee Rosetta 800, UAD-2 Quad, MOTU 2408 Mk II: MBP mid-2012, 16GB RAM, Mojave, MOTU LP32, Pro Tools 2019.6
Reply With Quote
  #2  
Old 11-15-2019, 08:16 AM
seanmccoy seanmccoy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Southern Oregon
Posts: 480
Default Re: Batch Renaming Clips Freezes PT

Different session, using Batch Rename for tracks. Again, PT freezes after using it once. Am I really the only one experiencing this?
__________________
ADK Core i7 4.20, 32GB RAM, W10 Pro, PT HD 2019.10, HD Native, OMNI, Digi 192, AJA Kona LHi, UAD-2 Octo; Mac Pro 8-core 2.67, 32GB RAM, High Sierra 10.13, Logic Pro 10.4.7, Apogee Rosetta 800, UAD-2 Quad, MOTU 2408 Mk II: MBP mid-2012, 16GB RAM, Mojave, MOTU LP32, Pro Tools 2019.6
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Batch Renaming only renaming clip, not disk file polyh3dron Pro Tools 2018 3 07-28-2019 11:15 AM
Batch Clip Rename not renaming audio files - just clips PT 2018-3 MixerGuy Pro Tools 2018 12 02-09-2019 09:45 AM
Batch Track Renaming secutanudu Pro Tools 2018 2 12-01-2018 05:28 PM
Batch Renaming isn't numbering sequential, why? Premo Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-19-2009 11:17 PM
Batch Renaming App minister Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 08-10-2006 10:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com