Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-11-2016, 12:00 PM
alk3997 alk3997 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Houston, TX
Posts: 75
Default EuControl Exits at end of Session

I have a problem with EuControl that I think is tied to the Dock but not entirely sure.

When I exit a session (to open other session, for instance), EuControl will exit. The fader on the Dock and the faders in the Artist Mix units stay in their last position prior to leaving the session. Once I get to the new session, I have to restart EuControl again, then the faders all move to the correct positions.

When I exit Pro Tools HD Native, EuControl will often fail and the "Please send information to Avid" message box will appear (which I fill out and send). At that point, if I want to go back into Pro Tools, I have to go into Task Manager and find which piece of EuControl is still loaded.

Has anyone else seen this?

My rig is Windows 10-64, 2 Artist Mix, 1 Pro Tools Dock, 1 iPad Air 2. Everything is hard wired into a network switch and then a router with no internet capability (only things on this network are the Avid devices). Everything is static IP except for the iPad Air 2 which gets its IP address from the router. Pro Tools HD Native 12.5.2 and Eucon 3.4

Andy
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
when i reopen a session it crashes and exits protools stickboymusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-08-2010 07:32 AM
ProTools suddenly exits... almamater 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 02-03-2005 01:42 AM
pretty bob exits.. coyotehill 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 09-28-2003 10:47 AM
Just exits afte I select anything... Foundre Digidesign Hardware & Software 0 12-29-2000 11:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com