Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-18-2019, 06:30 PM
ebjazz ebjazz is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: SF Bay
Posts: 49
Default Alt+Shift+3 not working

Hi; I have 2019 win 10 and the keystroke for Consolidate, Alt+Shift+3 not working. All the other keystrokes I have tried do work.
Any ideas?
__________________
Eric Bolvin
Add horns to your project!!
http://www.bolvinmusic.com/horns-r-us.html
408.236.2009
Reply With Quote
  #2  
Old 11-18-2019, 11:37 PM
Oggy Oggy is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Zagreb, Croatia
Posts: 34
Default Re: Alt+Shift+3 not working

It’s working on a mac here. 2019.10 and Mojave osx.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 11-19-2019, 12:50 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 3,064
Default Re: Alt+Shift+3 not working

Side note: (I just came over this, never knew this)

To consolidate a selection, I'm sure most of us are aware of Option+Shift+3 (Alt+Shift+3 on the PC) which will render a new file or files across the timeline selection. What far fewer people know is that by adding Ctrl (Start on the PC) Pro tools will render a -20dB, 1KHz sine wave across the edit selection.19. okt. 2015
Pro Tools Quick Tips - Consolidate Slate Tone | Pro Tools

Reply With Quote
  #4  
Old 11-19-2019, 08:27 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,903
Default Re: Alt+Shift+3 not working

Its working here(also 2019.10 on Win 10). Maybe your keyboard has a stuck key?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #5  
Old 11-19-2019, 10:29 AM
ebjazz ebjazz is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: SF Bay
Posts: 49
Default Re: Alt+Shift+3 not working

Quote:
Originally Posted by Ben Jenssen View Post
Side note: (I just came over this, never knew this)

To consolidate a selection, I'm sure most of us are aware of Option+Shift+3 (Alt+Shift+3 on the PC) which will render a new file or files across the timeline selection. What far fewer people know is that by adding Ctrl (Start on the PC) Pro tools will render a -20dB, 1KHz sine wave across the edit selection.19. okt. 2015
Pro Tools Quick Tips - Consolidate Slate Tone | Pro Tools

Right, what I am saying is that it's not working.
__________________
Eric Bolvin
Add horns to your project!!
http://www.bolvinmusic.com/horns-r-us.html
408.236.2009
Reply With Quote
  #6  
Old 11-19-2019, 11:54 AM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,321
Default Re: Alt+Shift+3 not working

Working fine here, Windows
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #7  
Old 11-19-2019, 01:06 PM
Tweakhead Tweakhead is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 1,549
Default Re: Alt+Shift+3 not working

this can help :
https://www.youtube.com/watch?v=wwM3cUJKkuE
Reply With Quote
  #8  
Old 11-19-2019, 01:14 PM
ebjazz ebjazz is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: SF Bay
Posts: 49
Default Re: Alt+Shift+3 not working

Quote:
Originally Posted by Tweakhead View Post
I guess I'm an idiot?!?
I shouldn't post here?
WTF??!

I'm just asking for some help. I thought this was the right place. Apparently I'm below everyone here. I'm just doing the best that I can.
__________________
Eric Bolvin
Add horns to your project!!
http://www.bolvinmusic.com/horns-r-us.html
408.236.2009
Reply With Quote
  #9  
Old 11-19-2019, 02:59 PM
seanmccoy seanmccoy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Southern Oregon
Posts: 480
Default Re: Alt+Shift+3 not working

Just checked here and working fine.
__________________
ADK Core i7 4.20, 32GB RAM, W10 Pro, PT HD 2019.10, HD Native, OMNI, Digi 192, AJA Kona LHi, UAD-2 Octo; Mac Pro 8-core 2.67, 32GB RAM, High Sierra 10.13, Logic Pro 10.4.7, Apogee Rosetta 800, UAD-2 Quad, MOTU 2408 Mk II: MBP mid-2012, 16GB RAM, Mojave, MOTU LP32, Pro Tools 2019.6
Reply With Quote
  #10  
Old 11-20-2019, 01:37 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 3,064
Default Re: Alt+Shift+3 not working

Quote:
Originally Posted by Tweakhead View Post
Tweakhead! SHAME on you!

Eric, I want to apologize on behalf of us DUC'ers. You're in the right place, and we want to help you.

Funny, though.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Shift+Tab not working? bing181 macOS 2 06-01-2017 10:58 PM
Command Shift K Not Working annaalex3 macOS 2 11-10-2015 09:16 AM
Pitch Shift Not Working ansanity macOS 5 02-19-2011 05:38 AM
Shift-tab not working...? JKD99 Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-08-2011 03:22 AM
Pitch Shift not working djhoff 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-04-2006 12:59 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com