Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-03-2019, 02:46 PM
RSLAMBERT RSLAMBERT is offline
Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 12
Default Dolby Audio Bridge and AVB

Hope somebody out there can help me. Just installed Atmos Production Suite to take advantage of Dolby Audio Bridge. I’ve now lost any signs of my S3 AVB , no device shows up in the Network Device Browser in the Audio Midi Setup. Everything was fine until I installed the Atmos suite. I can’t find a way to delete the Dolby Audio Bridge Driver. My S3 works fine but just no AVB. Any pearls of wisdom? Thanks.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What brings Dolby Audio Bridge to HDX users? nedd Post - Surround - Video 20 12-09-2019 12:01 PM
Neyrinck Broadcast Supreme Bundle: Dolby E, Dolby Digital & Pro Logic John McDaniel Buy & Sell 1 10-20-2014 07:39 AM
Why does my M-Audio Light Bridge show up in PT 8 LE 25ghosts 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-21-2009 08:33 PM
Factory 003 & M-Audio Pro Light Bridge on same CPU 25ghosts 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-21-2009 07:57 PM
Dolby 5.1 on a regular audio CD ! Arno Peeters Tips & Tricks 1 10-05-2000 01:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com