Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-25-2019, 06:17 PM
mattrixx mattrixx is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Adelaide - Australia
Posts: 810
Default 19.9 Still no Eucon Midi Ports.

Hi all,
Just updated to 19.9 (S3, Dock and Control) and still have no Eucon midi ports available for Mackie/HUI protocols.

anyone else???
__________________
Matt McKenzie-Smith
mattrixx.net
SourceConnect - mattrixx
AVID Collab user - mattrixx
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools 8.0.4 doesn't send MIDI to Yamaha S90 ES; midi out ports [Emulated] bbirney Pro Tools M-Powered (Win) 8 05-19-2018 07:58 PM
MIDI Virtual Ports not showing up in MIDI Controllers (8.0.5) emiliojazz Pro Tools M-Powered (Mac) 0 02-18-2013 01:03 PM
Three MIDI ports on DIGI 002R within MIDI studio Setup Chris7514 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-18-2010 05:57 PM
003 midi ports not there in midi studio setup? Unable to record midi now? TREBLEBLEED 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 12-22-2009 01:06 AM
Anyone want to take a stab at why my MIDI ports keep disappearing in the MIDI Studio? epu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 07-30-2008 01:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com