Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-09-2019, 09:59 AM
M2E M2E is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Kakalaka
Posts: 955
Default Purple plugin not reading iLok 2

I purchased the Purple plugin but it doesn't recognize the iLok auth.
What do I have to do?

Bought it here from someone selling plugins.

Marc
__________________
Mac Pro 2.66ghz/PTHD3-10.3.10/OS 10.9.5/192 /16 Gigs Of RAM

New YouTube Channel https://www.youtube.com/watch?v=HaZYp2wNomc
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 12 not reading ilok license correctly Inglesworth Licensing & Accounts 8 04-30-2018 04:18 PM
Laptop not reading ilok jishua9 Windows 3 01-19-2018 11:56 PM
What does purple color plugin on insert means tattootroy Pro Tools 12 3 12-22-2015 10:59 AM
PT10_3_10 not reading iLok Hybrid authorization charlzm Pro Tools 10 2 05-16-2015 10:15 AM
Strike Plug-in not reading iLok Licence steveos69 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 04-20-2011 03:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com