Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-05-2012, 01:12 PM
azndisast3r azndisast3r is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Australia
Posts: 1
Default Unable to locate Avid hardware. Avid Pro Tools SE 8.0.3 (M-Audio KeyStudio 49)

Hey,

I just recently bought a new M-Audio KeyStudio 49 Keys. After spending hours of several installation and uninstallion of Avid Pro Tools SE 8.0.3, I keep receiving the following message as I open the application: "Unable to locate Avid hardware. Make sure your hardware is connected and turned on. Click "OK" when the hardware is ready."

I have tried everything after multiply research and trail, the keyboard is plugged in and working fine (tested with MIDI-OX), however the software will not open due to my 'hardware' not being connected. I have also tried ALL my usb slots and nothing is working.

I have also tried installing the software onto my Mac and receive the same issue.

I am currently running a PC, Windows 7 Ultimate SP1 (8GB RAM, Intel(R) Core(TM2 Duo CPU E7400 @ 2.8GHz, 64 bit operating system)

Please help me, as I would love to play around with my new KeyStudio.

If there is any updates that I need to install in order for the software to work accordingly please let me know.

THANKS
Martin Dai
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to locate Avid Hardware fosterfreeze Pro Tools SE and Essential (Win) 7 03-05-2014 10:59 AM
Pro Tools SE unable to locate Avid Hardware error WIN 8? joe979xx Pro Tools SE and Essential (Win) 2 07-25-2013 12:37 PM
Unable to locate Avid hardware michaelrowe Pro Tools 10 5 12-17-2012 09:44 AM
Unable to locate Avid hardware... torrror Pro Tools SE and Essential (Win) 0 05-28-2012 04:23 PM
AVID SUPPORT - DIGI002 CONSOLE - Unable to locate Digidesign Hardware bdeivert 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 04-01-2011 05:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com