Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-02-2015, 01:59 PM
docric docric is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 415
Default New Plug-in Bundles for Pro Tools 12.2

OK, maybe missed something on the webinar...

...loaded up PT 12.2 to our "B" rig (Windows- not listed in sig.) but not seeing any of the new plug-ins or Eleven showing up?

Don't see an additional installer on our account page ... Anyone else running into this?
__________________
-C' ya'
Rick

MacPro 6,1; 12 core; 64 Gb RAM; 1 TB Samsung 970 Pro w/ adapter & heatsink; OSX 10.14.5
PT 2019.6.0 Ult.
Burl MS / PT Dock/ Eucon 19.7.0/iPad Air2/ iOS 12.3.1/ProTools|Control
  #2  
Old 09-02-2015, 02:00 PM
Meads Meads is online now
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,867
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

They said it's going to be a slow roll out. You might not see it in days or weeks.
__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24 | S3 | Dock
  #3  
Old 09-02-2015, 02:02 PM
docric docric is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 415
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

... just surprised that the 12.2 installer was already up... guess I'll be patient!
__________________
-C' ya'
Rick

MacPro 6,1; 12 core; 64 Gb RAM; 1 TB Samsung 970 Pro w/ adapter & heatsink; OSX 10.14.5
PT 2019.6.0 Ult.
Burl MS / PT Dock/ Eucon 19.7.0/iPad Air2/ iOS 12.3.1/ProTools|Control
  #4  
Old 09-02-2015, 03:27 PM
gives's Avatar
gives gives is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Portland, OR
Posts: 1,170
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

Quote:
Originally Posted by Meads View Post
They said it's going to be a slow roll out. You might not see it in days or weeks.

IN the webinar they mentioned a few days maybe like two.
__________________
Gregory Ives, Composer/Sound Designer/Musician
http://www.gregives.com
https://pro-labs.imdb.com/name/nm1170521/?ref_=sch_int

Protools 2019.10 Ultimate HD Native Thunderbolt Avid HD IO
Mac Pro 3.5GHz 6-Core Intel Xeon E5 64GB of Ram
OSX Mojave 10.14.6, Digital Performer 9.5, Logic Pro X 10.4.6
  #5  
Old 09-02-2015, 03:30 PM
Meads Meads is online now
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,867
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

Quote:
Originally Posted by gives View Post
IN the webinar they mentioned a few days maybe like two.
Maybe like two, maybe like 10. Like, you know, it's like Avid and stuff.
__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24 | S3 | Dock
  #6  
Old 09-02-2015, 03:44 PM
docric docric is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 415
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

Quote:
Originally Posted by Meads View Post
Maybe like two, maybe like 10. Like, you know, it's like Avid and stuff.
That whole "Half-full?", or "Half-empty?" thang, huh??!!!
__________________
-C' ya'
Rick

MacPro 6,1; 12 core; 64 Gb RAM; 1 TB Samsung 970 Pro w/ adapter & heatsink; OSX 10.14.5
PT 2019.6.0 Ult.
Burl MS / PT Dock/ Eucon 19.7.0/iPad Air2/ iOS 12.3.1/ProTools|Control
  #7  
Old 09-13-2015, 03:04 PM
gives's Avatar
gives gives is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Portland, OR
Posts: 1,170
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

Quote:
Originally Posted by Meads View Post
Maybe like two, maybe like 10. Like, you know, it's like Avid and stuff.

Of course now I hear different from them on support side. I just got my license finally.
__________________
Gregory Ives, Composer/Sound Designer/Musician
http://www.gregives.com
https://pro-labs.imdb.com/name/nm1170521/?ref_=sch_int

Protools 2019.10 Ultimate HD Native Thunderbolt Avid HD IO
Mac Pro 3.5GHz 6-Core Intel Xeon E5 64GB of Ram
OSX Mojave 10.14.6, Digital Performer 9.5, Logic Pro X 10.4.6
  #8  
Old 09-14-2015, 01:43 AM
HMA HMA is offline
Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: FINLAND
Posts: 63
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

"The Emperor's New Clothes" (Danish: Kejserens nye Klæder) is a short tale by Hans Christian Andersen about two weavers who promise an emperor a new suit of clothes that is invisible to those who are unfit for their positions, stupid, or incompetent. When the Emperor parades before his subjects in his new clothes, no one dares to say that he doesn't see any suit of clothes until a child cries out, "But he isn't wearing anything at all!".

No new promised free plugins shown up . Avid is silent. Interested to know if anybody got them until today?
  #9  
Old 09-02-2015, 02:03 PM
Meads Meads is online now
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,867
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

The plugins will appear for download in the application manager.
__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24 | S3 | Dock
  #10  
Old 09-03-2015, 06:47 PM
diogo_c diogo_c is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: BHZ/MG - Brazil
Posts: 42
Default Re: PT 12.2 installed- New plugs/instruments not showing up?

Quote:
Originally Posted by Meads View Post
The plugins will appear for download in the application manager.
Roger that, thanks!

Thanks mods for moving the post - sorry for the inconvenience.
__________________
PT 12.7.1 @ OSX 10.12.1
RME Babyface Pro - MC Control V1
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flux:: Plug-ins And Bundles Now In AAX / HD-X Versions! Felix (Flux::) AAX Plug-ins 2 04-14-2014 07:41 AM
Plug In Bundles??? dougied 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-19-2006 11:33 AM
Affordable Plug-In Bundles? Hun Kim 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 22 02-02-2003 10:35 AM
Typically how long is it taking to get free plug in bundles digi2000 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-08-2002 10:18 AM
Hey Digi, what plug-in bundles w/ the Micro Box? vf124 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-25-2002 06:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com