Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-19-2005, 08:44 AM
brianwyrick brianwyrick is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
Default New CoreAudio Standalone constantly launching?

I just recently dloaded the standalone core audio driver. i have PT 6.4. I rarely use it, and after reading some of these threads, realized that there where some compatability issues. I unistalled PT entirely, and re-dloaded the standalone installer. I am unable to test it right now, as my Mbox is at another location, but i was having / appear to still be having another issue (it has only happened once since the re-install). The CoreAudio manager application seems to be launching whenever i open other applications, not all of them, but always audio specific apps either... is anyone else having this issue?

Thanks

Brian
Reply With Quote
  #2  
Old 09-19-2005, 09:34 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,631
Default Re: New CoreAudio Standalone constantly launching?

Is it possible that these other apps are using Core Audio - normally, if an app is set to use the Core Audio driver, when you launch the app, Core Audio will also launch.

You might want to read the Core Audio Usage Guide and Read Me files that came with the Core Audio installer, as there may be info there that will help you.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
002r (Digi CoreAudio, I suspect) cuts out constantly wilseven 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-19-2008 07:04 AM
Coreaudio not recognised when launching protools nickmeister 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-18-2006 11:58 AM
Digi CoreAudio Constantly Launching Tim Bechtel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-09-2006 06:53 AM
Coreaudio Manager ALWAYS launching J D 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-14-2006 05:16 AM
CoreAudio Manager constantly launches incorrectly brendan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 40 09-08-2005 05:29 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com