Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid Pro Mixing General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-19-2016, 08:33 AM
filcomp filcomp is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Long Beach, CA
Posts: 3
Default Eucon installing wrong version on 5 of 15 machines?

Hello,

I have a strange problem. Deploying EuControl and attempting to enable Eucon in Pro Tools 11.3.0 on multiple lab stations. Eucon is working fine on 10 of the 15 stations. On the OTHER 5, I get the "Eucon personality" error message. In every sense I can think of, excepting the issue, the machines are identical.

There are two users, administrator and student. Eucon works fine on the administrator side, so I'm guessing this is preference related? I've tried completely blowing out Pro Tools Prefs using the latest PT Prefs Tool (which unfortunately does not include the EuCon "cleaner"), and also uninstalling Eucon and using the clean EuphonixWS script.

One thing I've noticed: on the non-working student user, the System Prefs Eucon version reads 3.8.1. On the working administrator user, the System Prefs Eucon reads 3.8.1x11171610. Is this some sort of digital signing? I installed from the same .dmg. I'd prefer not to have to migrate users, but can't think of anything else. Any ideas?

Thanks in advance for any help,
Gerhard
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eucon 3.1.3 is the last version working on OSX 10.6.8 jacko Artist Series 1 04-24-2015 12:17 PM
EUCON v.3 Strange Version jky Artist Series 4 10-25-2013 03:17 PM
Artist Transport and EuCon - what am I doing wrong? ArKay99 Artist Series 4 11-08-2012 08:50 PM
Did I buy the wrong version? andrewreninger Pro Tools M-Powered (Mac) 7 10-31-2008 03:16 AM
10.4.6 wrong version -- help! rbny 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 04-26-2006 09:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com