Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-23-2006, 01:57 PM
RTPro RTPro is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 39
Default BFD Lite

Does it lock up anybody elses 002R PTLE 7.0 ??? Not all the time on mine. But pretty damn often!

__________________
ABIT AMD Mobo
CORSAIR 2GB RAM
NVIDIA GeForce FX5500
AMD 64 X2 3800+ Dual Core
Seagate 80GB + 250GB 7200 RPM
WIN XP Pro - Digi 002R - PTLE 7.0
Reply With Quote
  #2  
Old 02-23-2006, 07:23 PM
Doug May Doug May is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Canada
Posts: 19
Default Re: BFD Lite

Yeah all the time. I find however that if I start the session with just BFD Lite and not alot of other tracks with plug ins it is fast and trouble free. Later on it ties up. Makes me think it is just a resource hog. I was also wondering if installing it to it own drive would help. Anyone?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-23-2006, 11:30 PM
Jakob Clemen Jakob Clemen is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 118
Default Re: BFD Lite

Hey

I know that FXpansion have made a fix for AMD processors. If you run PT on an AMD system this might fix the problem. However i have not experienced these problems but have some others instead. After i have made a midi recording and hits playback BFD does not play all the notes. This problem only exist when using the grooves and not when playing single sounds.

// Clemme
__________________
Did you talk to your talkbox today?
Reply With Quote
  #4  
Old 02-24-2006, 07:30 AM
Angus_FX Angus_FX is offline
FXpansion Audio
 
Join Date: Feb 2003
Location: London, UK
Posts: 398
Default Re: BFD Lite

Make sure it's NOT streaming its audio from the same drive as your PT session. If you visit the FXpansion forum at K-v-R, there are some configuration tips there which will minimize its resource consumption.
__________________
Angus F. Hewlett, CEO
FXpansion Audio - http://www.fxpansion.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BFD Lite in 8.0.4 Darryn Farrugia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-18-2011 11:14 PM
BDF Lite seems EXTEMELY lite manis Virtual Instruments 11 07-23-2009 05:59 AM
Digi Live Lite 6 and M-Audio Live Lite 6 PRS4LIFE 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-19-2007 03:52 AM
bfd lite help... thevital 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 12-27-2006 12:08 AM
How do I get BFD Lite? unix-guy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-29-2005 02:34 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com