Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Pro Tools Express on Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-27-2012, 11:51 AM
ayalooosh ayalooosh is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: not gaza
Posts: 1
Default auto code - site problem!!

cant get my autorization code - site says " oops//"
Reply With Quote
  #2  
Old 11-27-2012, 12:00 PM
AvidCS's Avatar
AvidCS AvidCS is offline
Avid
 
Join Date: Apr 1998
Posts: 1,156
Question Re: auto code - site problem!!

Your Authorization Code is listed in your Avid account in Your Products. Are you saying that you get the error when trying to sign in to that?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Icon - In Depth Videos (Avid Web Site problem) Phil Buckle Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-28-2011 05:08 PM
how long did you wait for "free upgrade to PT9" download code? auto registration? agypsy macOS 4 02-27-2011 02:49 PM
iLok site problem? Craig F Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 09-16-2008 05:02 PM
Problem using Digi web site and credit cards northridgedave 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-20-2005 05:16 PM
Problem Creating Loop for Web Site - Help! Styles Bitchly 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 05-10-2002 12:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com