Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Storage Subsystems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-18-2000, 11:00 PM
MurderCity MurderCity is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: Ann Arbor, MI
Posts: 2
Default Firewire CD-RWs

Do firewire CD-RW drives work well in conjunction with the Digi001 system? I was looking at the Sony Spressa 4x4x12 in particular. Anyone have any info regarding this?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-21-2000, 09:05 AM
MARVINBASS MARVINBASS is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: Woodland Hills, CA. U.S.A.
Posts: 881
Default Re: Firewire CD-RWs

Firewire CD-RW's are not support for MLCD. It will work if your using it for data back-up.
__________________
My System is:
Mac Pro 2.8GHz Quad-Core Mid 2010 MC250LL/A
16GB RAM
1- HDX
1 - Apogee Symphony Mk1 8x8
1 - HD 16x16 Interface
MOTU MTP/AV
------------------------------
MARVINBASS Digital Audio
Pro Tools and Mac Consulting
Woodland Hills, CA.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-25-2000, 09:47 PM
hughesdigi hughesdigi is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: OHIO
Posts: 53
Default Re: Firewire CD-RWs

What about Jam and I wonder why that's not mentioned here. Is MLCD really better than Jam??? I've done much mastering and output many PQ coded masters w/Jam. I've spent enough money on digi that they should have bundled MLCD....but that ain't the way they survive to create the gear that we love to use.
John Hughes
__________________
It's not the gear... it's your ear
Reply With Quote
  #4  
Old 04-25-2000, 09:51 PM
hughesdigi hughesdigi is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: OHIO
Posts: 53
Default Re: Firewire CD-RWs

By the way.....I'm still using the Yamaha CDR-100 4X purchased in early 96'(for $1100!!!!!) Thousands of CD's burned w/amazing track record. Is Yamaha still the way to Go?
__________________
It's not the gear... it's your ear
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Questions on USB/Firewire speeds on computer W/ No firewire port rockguitarist1255 Tips & Tricks 14 04-02-2013 06:35 PM
Digi 002 Firewire 400speed not accepted by new Mac Pro Firewire 800speed ports AncientMan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-15-2010 09:31 PM
Impossible to find SIIG FireWire 2-Port ExpressCard FireWire adapter Bloody Maker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 02-22-2010 09:58 AM
Issue? Laptop, Firewire 410, SIIG Firewire Express Card batchmister1 Pro Tools M-Powered (Win) 2 08-07-2009 10:37 AM
More Firewire Formatting/Performance Woes - Anybody got Atto working with Firewire? Audiobotica33 Storage Subsystems 1 12-11-2001 07:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com