Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #551  
Old 01-31-2014, 07:37 PM
WKG WKG is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,195
Default Re: AIR Instruments, AAX Status and Upgrade Information

Quote:
Originally Posted by syMPh View Post
Can anyone from AIR please tell me how i get in touch and have my IEP recognized so i can upgrade to the latest. I never received an email and can't seem to find details in my avid account or by making contact elsewhere.

I'd also like to clarify exactly what i am entitled to with what i own

regards,
Mathew
I was in the same situation. I contacted them through their support link and after a few email exchanges and providing some ownership verification I had the upgrade in progress and downloading.

It was really pretty quick and painless.
__________________
I7-4930K, X79-Deluxe, 2133 32 GB,
GT640, 512GB 860 Pro, 1TB Evo, WDB 2TB X2,
Win 10 Pro, PT Ultimate 2019.6 REAPER 6.02
RME, Daking, Heritage, ISA, Sytek

ASUS N71Jq i7 940xm 8GB DDR3
PTHD 12.1 REAPER - Win 10 HP
Reply With Quote
  #552  
Old 02-01-2014, 07:38 AM
TimothyJohn TimothyJohn is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Baltimore, United States
Posts: 221
Default AIR Instruments, AAX Status and Upgrade Information

Quote:
Originally Posted by WKG View Post
I was in the same situation. I contacted them through their support link and after a few email exchanges and providing some ownership verification I had the upgrade in progress and downloading.

It was really pretty quick and painless.
Wasn't so quick and easy for me. Using the support links and emails, I found myself in a loop of directed actions- each of which was ineffective. I finally went through the ordeal of contacting by phone. Eventually, I got through to someone who helped. Be prepared to offer a copy of your sales receipt.

Good Luck!

Tim

Last edited by TimothyJohn; 02-01-2014 at 11:40 AM.
Reply With Quote
  #553  
Old 05-12-2014, 01:17 PM
DanDan DanDan is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ireland
Posts: 47
Default Re: AIR Instruments, AAX Status and Upgrade Information

No success here. Unusual case, I have lost the discs, but I have the Activation card and the iLok licences and it is registered in my Avid account.
Spoke to someone on the phone in the UK last week. Follow up email with all details, screenshots of Avid and iLok accounts etc. No word back from AIR.
Of all the aspects of moving to PTHDX11, this is by far the worst.
DD
Reply With Quote
  #554  
Old 05-12-2014, 04:23 PM
CME CME is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Ardmore OK
Posts: 3,207
Default AIR Instruments, AAX Status and Upgrade Information

I think it depends on who you get. The person that responded to my emails was also mentioned by some others as who had helped them. I had owned Strike since it's release, but never got an email. Apparently I had never registered it. Anyways I was able to find the invoice from where I purchased it. I forwarded that to him and was them sent info on how to upgrade. However I don't remember their name and a cursory look through my emails hasn't shown any names. I'll see what I can find.
__________________
Dell T5810. Harrison Mixbus 32C. Haven't used PT since 2015 and never been happier.
Reply With Quote
  #555  
Old 05-12-2014, 05:05 PM
mesaone mesaone is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: USA
Posts: 5,257
Default Re: AIR Instruments, AAX Status and Upgrade Information

I had emailed their support when I realized I hadn't gotten my upgrade code. That same day, I got a response - telling me that not all the emails had been sent, and to respond if I didn't get one soon after. This is the same guy that took care of getting me a code when I upgraded PTIEP to AIEP2.

A couple days later, an alternate link was posted here that would prompt an email with the code. I used it, a couple minutes later I got an email with my code.

Then a couple days after that, I received an email (what I suspect was the "original" message) from AIR with the same code.

It seems disjointed, but they took care of me.
__________________
Pro Tools HD 12.4, Pro Tools "Vanilla" 12.4, Artist Transport, 2x Artist Mix
Studio Blue: RME UCX, Win7 Pro, i7 960, 16GB || Studio Green: RME Babyface, Win10, i7 7700HQ, 16GB
Reply With Quote
  #556  
Old 05-13-2014, 10:27 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,434
Default Re: AIR Instruments, AAX Status and Upgrade Information

This is really amusing to read guys

We have now got 4 emails from AIR with the same offers and two different codes, 1 code on the first two emails and a different code on the two latter emails. We have already done the upgrade and still recieve emails with the wording " upgrade now for a very good price " type of text so who knows whats up with that. Maybe some of us get other users emails

I hope that this gets sorted out asap
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #557  
Old 05-13-2014, 10:43 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 17,766
Default Re: AIR Instruments, AAX Status and Upgrade Information

...and I have received zero emails but was able to grab a code from their website.

Is it REALLY this hard to implement a system where registered users can check what they have and what needs to be updated? And by update I mean something other than downloading tens of gigabytes of same data we already have!
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #558  
Old 05-13-2014, 11:15 AM
CME CME is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Ardmore OK
Posts: 3,207
Default Re: AIR Instruments, AAX Status and Upgrade Information

Quote:
Originally Posted by JFreak View Post
...and I have received zero emails but was able to grab a code from their website.

Is it REALLY this hard to implement a system where registered users can check what they have and what needs to be updated? And by update I mean something other than downloading tens of gigabytes of same data we already have!

That last part is what's killing me. I don't have a nice high speed connection. So each 2GB piece takes over an hour. Structure is like 20 pieces. And I've had to download some parts several times as they're corrupt. Come on air. Gives us simple updaters.
__________________
Dell T5810. Harrison Mixbus 32C. Haven't used PT since 2015 and never been happier.
Reply With Quote
  #559  
Old 05-13-2014, 11:22 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 17,766
Default Re: AIR Instruments, AAX Status and Upgrade Information

Quote:
Originally Posted by CME View Post
Come on air. Gives us simple updaters.
Yep. Something like 2.0.x update should not require downloading the whole instrument set again over and over again.

I would somehow understand if it was V2-->V3 upGRADE that makes the library more efficient or bigger/better/faster, but a bugfix update and tens of gigabytes of downloads... OMG !!!
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #560  
Old 05-19-2014, 04:09 AM
Stereo Missile Stereo Missile is offline
Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Sydney, Australia
Posts: 490
Default Re: AIR Instruments, AAX Status and Upgrade Information

So is it possible to do the upgrade and download ONLY Hybrid 3?

The others are working fine for me, no way I'm going to download 50+ GB of content that I already have! Thanks, and sorry if this has been answered before, couldn't bring myself to trawl through 56 pages of posts...

:)
__________________
Steve Peach
Stereo Missile Recordings

Creative Director - Red Note Visionary Sounds: http://rednote.com.au
Label: http://www.stereomissile.com/
Music Production / Mixing: http://www.stereomissile.com/musicproducer/
Mastering: http://www.stereomissile.com/mastering/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 5.1 Upgrade Information Avid General Discussion 7 02-07-2001 01:12 AM
Pro Tools 5.1 Upgrade Information Avid General Announcements 0 02-02-2001 05:43 PM
Upgrade information Przemek General Discussion 2 11-16-1998 01:49 AM
Please check the status of my upgrade. jweisbin General Discussion 1 09-21-1998 05:11 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com