Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-04-2011, 04:11 PM
DanDan DanDan is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ireland
Posts: 47
Default HD9.O.I Screendraw problem persists

HD9.0.1 Is anyone else experiencing this problem? Little vertical black lines appearing overlaid on the waveform?
Irritating. Shame we can't upload screenshots here.
DD
Reply With Quote
  #2  
Old 02-05-2011, 12:55 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,504
Default Re: HD9.O.I Screendraw problem persists

Quote:
Originally Posted by DanDan View Post
HD9.0.1 Is anyone else experiencing this problem? Little vertical black lines appearing overlaid on the waveform?
Irritating. Shame we can't upload screenshots here.
DD
Hi,

You can upload to a hosting site like photobucket then paste the link here.


Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club_Build A Tower top 20 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Elastic Audio Neo Assertion Prob persists LAStrings 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-14-2012 01:50 PM
Pro Tools 9.0.5 - Low Latency Monitoring problem still persists xazqe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-02-2011 09:54 AM
Problem with sustain pedal still persists on PT 8.0.3 Chris7514 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 51 05-12-2010 12:21 PM
Digirewire Problem Persists mnolo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 02-12-2010 06:39 AM
Tempo Marker instability persists- crashes Philthy Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-03-2002 11:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com