Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-09-2010, 03:52 PM
pseradarian pseradarian is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Los Angeles, CA
Posts: 24
Default TL Space Reverb issues

I'm having problems with this plug-in. On playback, the plug-in only takes about 20% of the time. Same thing while recording. On one playback/record it's there, the next it's gone (I think it's alternately setting the dry signal to zero and then normal)

Any advice?

Thanks in advance!

*****************
iMac (3.33 Intel core duo); 8GB RAM; OS 10.6.4
Mbox 2, Pro Tools LE 8.0.4 cs2
Reply With Quote
  #2  
Old 11-09-2010, 05:09 PM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 35,070
Default Re: TL Space Reverb issues

Re all your IR's installed? Just wondering if you are able to load more than the default.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 11-09-2010, 05:23 PM
pseradarian pseradarian is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Los Angeles, CA
Posts: 24
Default Re: TL Space Reverb issues

Re all your IR's installed? Just wondering if you are able to load more than the default.

Absolutely. Hit the double arrows on the top right. Choose the drop down Edit menu and the first selection is Download IR packages. That'll take you to digi's TL Space IR packages list. You have to downland them one by one, but they're totally worth it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TL SPACE will not work, Sound goes in no reverb comes out P,B,S Pro Tools 10 4 05-20-2013 03:36 PM
TL Space Reverb in 5.1 Eric R. Fischer Post - Surround - Video 0 05-26-2007 03:19 PM
TL Space Reverb in 5.1 Eric R. Fischer Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-26-2007 03:17 PM
TL Space Convolution Reverb Demigrind Tips & Tricks 7 07-25-2006 11:04 AM
IR 1 vs TL Space Reverb torquemada 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-01-2006 02:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com