Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-26-2010, 11:56 AM
amayhem amayhem is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 51
Default Low Latency Monitoring on - no input sound

Okay so when i turn it on, my microphone stops responding. Any idea why?

We are using a custom build computer by sweetwater.

it is windows xp based.
Pro tools 8 LE
003 factory

=( Help =(
Reply With Quote
  #2  
Old 01-26-2010, 12:10 PM
ondruspat ondruspat is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Lansing, Michigan USA
Posts: 1,142
Default Re: Low Latency Monitoring on - no input sound

What is your output set to? Do you have plugs on the inserts? Read through the manual on LLM to make sure that you have your sound routed in the right way to use it.

FYI: I almost never use LLM. I find that if I have my hardware buffer set to its lowest setting I have no problem recording, the latency is so little it isn't heard. (you get more latency standing 15 feet from your amp...)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
input monitoring and latency when recording summerbankstudios 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 06-20-2009 12:05 PM
Low Latency Monitoring busses and auto input problems doubtful guest 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-24-2008 02:33 PM
Low Latency Monitoring Aux Input Bug? Stephen Bond 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-23-2003 05:49 PM
Zero latency input monitoring Castaliamusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-12-2003 10:57 PM
Input Monitoring Latency on OO2r ? Mixchump 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-10-2003 06:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com