Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-13-2008, 12:51 PM
Kirby B. Kirby B. is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Geneva, Switzerland
Posts: 520
Default 6088 and 6085 errors FIXED

Hi. I have been trying to solve my problem of about two weeks for a few days now and have looked on the DUC at the general troubleshooting sticky and searched for 6088 and 9093 errors and haven't come up with something that works so here I am with the post. My computer seems to run fine in everything and not related to ProTools and has run PT well from the December build until recently.
Of note:
- LE 7.4cs4 002R
- It passed a DPC latency check and I swapped RAM so that's not it
- I did a reinstall with no change. Also put all plug-ins in the "unused" folder with no change
- CPU usage is about 10% in a session - 400,000 kb to 600,000 I think this must be in a normal range.
- the errors come with no plug-ins or many
- all the preferences are default except that I have limited recording time to 60 minutes
- I have done all the general troubleshooting suggestions with the exception of the internal sound card which is enabled
- when I put the mouse cursor over "File", "Edit" etc it doesn't fill in the options right away. That is to say that if I select "File", for example, there is a blank spot below it for a moment before the options fill-in.
- I am not sure that this a PT problem. It could be that I only notice it in PT because of it's resource demand. How can I test the computer?


I have a Sandra report below and hope that someone can figure something out or at least give me some ideas to try.

Thanks very much



SiSoftware Sandra

System
Host Name : LA-FORGE
User : Kirby
Workgroup : WORKGROUP

Processor
Model : Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
Speed : 2.40GHz
Cores per Processor : 4 Unit(s)
Threads per Core : 1 Unit(s)
Type : Quad-Core
Internal Data Cache : 4x 32kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way, 64 byte line size
L2 On-board Cache : 2x 4MB, ECC, Synchronous, ATC, 16-way, 64 byte line size, 2 threads sharing

System
System : System manufacturer P5K-E
Mainboard : ASUSTeK Computer INC. P5K-E
Bus(es) : ISA PCI PCIe IMB USB FireWire/1394 i2c/SMBus
Multi-Processor (MP) Support : No
Multi-Processor Advanced PIC (APIC) : Yes
System BIOS : American Megatrends Inc. 0603
Total Memory : 3.25GB DDR2

Chipset
Model : ASUS P35/G33/G31 Processor to I/O Controller
Front Side Bus Speed : 4x 267MHz (1.07GHz)
Total Memory : 11.13GB DDR2
Memory Bus Speed : 2x 401MHz (802MHz)

Video System
Adapter : NVIDIA GeForce 7300 GT (256MB, PCIe 1.00 x16)

Physical Storage Devices
WDC WD3200AAKS-00VYA0 320GB (SATA300, 3.5", 7200rpm, NCQ, 16MB Cache) : 298GB (C:) (D:)
WDC WD3200AAKS-00VYA0 320GB (SATA300, 3.5", 7200rpm, NCQ, 16MB Cache) : 298GB (E:) (F:) (G:)
LITE-ON DVDRW LH-20A1L (SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache) : N/A (H:)
LITE-ON DVDRW LH-20A1L (SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache) : N/A (I:)

Logical Storage Devices
WinXP (C:) : 87GB (NTFS) @ WDC WD3200AAKS-00VYA0 320GB (SATA300, 3.5", 7200rpm, NCQ, 16MB Cache)
Samples (D:) : 200GB (NTFS) @ WDC WD3200AAKS-00VYA0 320GB (SATA300, 3.5", 7200rpm, NCQ, 16MB Cache)
DOCUMENTS (E:) : 7GB (NTFS) @ WDC WD3200AAKS-00VYA0 320GB (SATA300, 3.5", 7200rpm, NCQ, 16MB Cache)
MUSIC (F:) : 227GB (NTFS) @ WDC WD3200AAKS-00VYA0 320GB (SATA300, 3.5", 7200rpm, NCQ, 16MB Cache)
ARCHIVES (G:) : 65GB (NTFS) @ WDC WD3200AAKS-00VYA0 320GB (SATA300, 3.5", 7200rpm, NCQ, 16MB Cache)
CD-ROM/DVD (H:) : N/A @ LITE-ON DVDRW LH-20A1L (SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache)
CD-ROM/DVD (I:) : N/A @ LITE-ON DVDRW LH-20A1L (SATA150, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache)

Peripherals
LPC Hub Controller 1 : ASUS (ICH9) LPC Interface Controller
LPC Hub Controller 2 : ASUS (ICH9) SMBus Controller
Audio Device : ASUS (ICH9) HD Audio Controller
Audio Codec : Analog Devices ??? (198B)
Serial Port(s) : 1
USB Controller 1 : ASUS (ICH9) USB Universal Host Controller
USB Controller 2 : ASUS (ICH9) USB Universal Host Controller
USB Controller 3 : ASUS (ICH9) USB Universal Host Controller
USB Controller 4 : ASUS (ICH9) USB2 Enhanced Host Controller
USB Controller 5 : ASUS (ICH9) USB Universal Host Controller
USB Controller 6 : ASUS (ICH9) USB Universal Host Controller
USB Controller 7 : ASUS (ICH9) USB Universal Host Controller
USB Controller 8 : ASUS (ICH9) USB2 Enhanced Host Controller
FireWire/1394 Controller 1 : ASUS FW322/323 IEEE1394 OHCI FireWire Controller
System SMBus Controller 1 : Intel 801xx/63xx SMBus

Printers and Faxes
Printer : Canon iP4300 (USB, Colour)

Scanners and Cameras
Camcorder : Logitech QuickCam Communicate STX ()

Network Services
Network Adapter : Netopia 3300 Series USB Network Adapter - Packet Scheduler Miniport (Ethernet, 10Mbps)
Network Adapter : Bluetooth Device (Personal Area Network) #2

Power Management
Mains (AC) Line Status : On-Line

Operating System(s)
Windows System : Microsoft Windows XP (2002) Professional 5.01.2600 (Service Pack 3)
Platform Compliance : x86

Performance Tips
Tip 2546 : Large memory modules should be ECC/Parity.
Tip 2 : Double-click tip or press Enter while a tip is selected for more information about the tip.
__________________
Digi002R PT2018 Win 10
INTEL Core i7 930, 3.52 Ghz
GIGABYTE GA-X58A-UD3R
CORSAIR XMS3 12GB 1600Mhz
2 X WD 1TB Caviar Black 64 GB cache

MOTU Traveller PT2018
MacBook Pro Mojave
16GB DDR3
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6085 and 6088 Errors - Just Started - Sandra Report Included JCWarrior 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 11-03-2010 03:13 AM
Trouble in 002 Land: 1394 intermittent, --6088, -6085 errors dbrunell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 01-04-2010 10:33 AM
-6088 and -6085 errors, any ideas? BillDog793 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 19 11-24-2008 12:41 AM
-6085 / -6088 errors caused by bad video monitor daeron80 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-10-2007 10:02 PM
Digi 002: Errors -6085 and -6088 zail 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 02-04-2006 11:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com