Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-01-2014, 12:13 PM
cpechet1's Avatar
cpechet1 cpechet1 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: 2027 Pump Hill Way SW
Posts: 46
Default Eucon 3.1.3

Avid has released Eucon v3.1.3... Just installed it... So far so good..

http://euphonix.avid.com/artist/ux/e...downloads.html
__________________
Cubase 9.1 Intel i7 5960 16GB, Windows 10 64 Creator, Lexicon PCM Bundle, RND Portico Bundle, Guitar Rig 5, RealLPC, RealStrat, RealGuitar,(really?), Aurora Lynx 8, 2 x RND 5033, 2 x RND 5043, 2 x RND 5032, 4 x Neve 1272 (BA and Custom racked originals), 2 x Neve 1073 (Custom racked originals), Manley ELOP, JBL 4430, Urei 809, Yamaha NS-10, Mackie HR-824, CMCs: 4 x FD, CH,AI,PD, Avid Artist Control/Mix/Transport, Bryston/Carver/Phase Linear amps, Central Station,
Reply With Quote
  #2  
Old 07-01-2014, 04:16 PM
propower propower is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Redmond, WA
Posts: 2,203
Default Re: Eucon 3.1.3

Just started with this but so far - so good
3.1.2.was unusable
so far this one is good
This is with 3.1.3, 11.2HD and 10.9.3
__________________
2017 27" iMac 3.8GHz i5, 1TB SSD
Logic ProX, Studio One V4, PT current version, Apogee Ensemble TB
Musician: http://www.ivanlee.net/
Design Engineer: http://www.propowerinc.com/resume.html

Last edited by propower; 07-01-2014 at 08:54 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-01-2014, 06:00 PM
reflexson reflexson is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Houston Tx
Posts: 37
Default Re: Eucon 3.1.3

This is good news. Downloading now. I can't count how many times Ive had to stop the eucon process in system prefs and start everything back up. Heres hoping.
__________________
Paul Cox
www.226recordings.com
Reply With Quote
  #4  
Old 07-01-2014, 08:35 PM
francois_harel francois_harel is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Montreal
Posts: 29
Default Re: Eucon 3.1.3

On OsX 10.9.3, PT is very slow when Eucon is activated and all my surfaces don't communicate with PT HD 11.2
__________________
iMAC i5 with 32Gb of ram and Promise J4+SSD
Sibelius Ultimate running PLAY using SO Plat+, SC_VOTA, HS Dia, RA, Silk, QLSV
Pro Tools HD Ultimate & Prism Lyra2
Reply With Quote
  #5  
Old 07-02-2014, 05:28 AM
Buccanears's Avatar
Buccanears Buccanears is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 759
Default Re: Eucon 3.1.3

None that I have found...
__________________
Q "where are your buccanears?"
A "on your buccanhead!"
IMDB
Reply With Quote
  #6  
Old 07-02-2014, 07:49 AM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,443
Default Re: Eucon 3.1.3

Quote:
Originally Posted by Buccanears View Post
None that I have found...
You can see them on the download page. It just days:

"significant performance improvements"

Frank.
__________________
PTHDn 2019.10 (OSX10.14.6), 8x8x8, MacPro 5,1 3.33Ghz 12-Core, BM DeckLink SDI, SYNC HD, all genlocked via AJA GEN10, 48GB RAM
Reply With Quote
  #7  
Old 07-02-2014, 07:56 AM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,443
Default Re: Eucon 3.1.3

3.1.3 still asks me to save changes every single time I quit Eucontrol even though I didn't change anything. After hitting "don't save" it often hangs or crashes when quitting.

Is there any way to stop these "want to save" screens? They came out of the blue and now they always come up.

Frank.
__________________
PTHDn 2019.10 (OSX10.14.6), 8x8x8, MacPro 5,1 3.33Ghz 12-Core, BM DeckLink SDI, SYNC HD, all genlocked via AJA GEN10, 48GB RAM
Reply With Quote
  #8  
Old 07-03-2014, 03:25 AM
Buccanears's Avatar
Buccanears Buccanears is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 759
Default Re: Eucon 3.1.3

Quote:
Originally Posted by Frank Kruse View Post
You can see them on the download page. It just days:

"significant performance improvements"

Frank.
__________________
Q "where are your buccanears?"
A "on your buccanhead!"
IMDB
Reply With Quote
  #9  
Old 07-03-2014, 08:02 AM
romanoffski romanoffski is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Wilton, CT
Posts: 50
Default Re: Eucon 3.1.3

So far so bad!
After about 5min in Logic Pro X, the faders drop and the whole Artist Control becomes unusable. Same as it ever was! I can't stand this [bleep][bleep][bleep][bleep]ing thing! I'm trying to work here!!!
Way to go AVID! you guys are the worst!
Reply With Quote
  #10  
Old 07-04-2014, 04:24 AM
ALSTUDIOS ALSTUDIOS is offline
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: REGENSDORF
Posts: 67
Default Re: Eucon 3.1.3

Quote:
Originally Posted by cpechet1 View Post
Avid has released Eucon v3.1.3... Just installed it... So far so good..
Hi

Installed the 3.1.3.
No change at all - still no shft+fader to 0db on Artist Control and still just 8 fader banking (instead of 12 fader banking with a control+mix) and still bluescreen if I exit the Cubase.

But......

still generally working, if it's once working

Sometimes I feel sad, cause nobody is listening to the users....


Cheers
__________________
****************************************
ALSTUDIOS REGENSDORF SWITZERLAND
a.l.recordingstudio.ch@gmail.com
https://sites.google.com/site/alrecordingstudio/
1pc AVID Artist Control and 1pc Euphonix MC Mix
Win7 64Bit, Cubase Pro 10.0.20
****************************************
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eucon Windows BUG: some windows r stuck in background when Eucon running. TuckerMix Artist Series 12 07-08-2014 02:37 PM
Eucon 3.0 and PT 10.3.6 on Win 7 Pro SP1 Old School Audio Guy Artist Series 1 07-13-2013 08:40 AM
Eucon and PT 10 maxtn Pro Tools 10 0 11-02-2011 01:52 PM
EUCON 2_6_1 eucon discovery cant find ip klaukholm System 5 2 10-22-2011 01:01 PM
Alert - EuCon 2.5.6 is only for Pro Tools 9 and EuCon DigiTechSupt Artist Series 11 02-24-2011 11:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com