Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-29-2008, 07:51 AM
abayman65 abayman65 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 44
Default Pro Control VCA group Spilling

Hi there,

Does anyone know how to spill out the members of a VCA group master on an 8 fader Pro Control main section - running 7.3.1?

(You can do this on an Icon/Dcommand by pressing bypass on a VCA fader which spills out the channels in this group).

On a Pro Control you can choose 'masters' which bring up all the VCAs and from there I want to be able to spill out the channels so they pop up on the surface.

Thanks
Antony
Reply With Quote
  #2  
Old 07-29-2008, 01:36 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,883
Default

Hi Antony,
I don't think you can do this on a Pro Control. I don't even think it's a feature on a c24. They want to sell icons. I've started a thread right below this one you might find interesting. It's new features related to the PC. If you find a way, please share it with me! I love that feature.
Best,
Brandon
Reply With Quote
  #3  
Old 08-16-2008, 10:30 PM
blackmacdaddy blackmacdaddy is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: NW Ohio
Posts: 418
Default

Quote:
Originally Posted by abayman65 View Post
Hi there,

Does anyone know how to spill out the members of a VCA group master on an 8 fader Pro Control main section - running 7.3.1?

(You can do this on an Icon/Dcommand by pressing bypass on a VCA fader which spills out the channels in this group).

On a Pro Control you can choose 'masters' which bring up all the VCAs and from there I want to be able to spill out the channels so they pop up on the surface.

Thanks
Antony
I agree, frustrating that it's Icon only.

However, a "close but no cigar" workaround is you can hold control & click on the group name in the Groups list that the VCA you want to spill is linked to. This will then show only the members in that group.

Beyond that: You can use a memory location & use Track Show/Hide to make a custom set that shows more than just the group members (Auxes, Master, etc.)

Just trying to help, Best
__________________
It's only R'n'R but I like it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VCA spilling & scenes TheMAXX7 VENUE Live Sound Systems 2 06-26-2012 04:16 PM
Pro Tools and Frontier Design Group Alpha Track Computer DAW control sricabla 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-12-2011 05:42 AM
VCA and Spilling on D Command midnightsun ICON & C|24 1 07-28-2009 01:55 AM
Group Persists for Resizing Even When Group Turned Off. holden Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 06-24-2008 03:31 PM
sound spilling into other tracks yanncrusoe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-15-2007 01:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com