Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-13-2002, 09:30 AM
Mark Peteritas Mark Peteritas is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: lancaster, pa
Posts: 29
Default getting windows version for older hardware

i have a digi 001 that came with protools v5.0 and only has the mac installation disc. Is it possible to get the windows version through digidesign tech support?

-mark
__________________
Need your recording mastered on a budget? Working Man's Productions www.workingmansproductions.com
Reply With Quote
  #2  
Old 01-13-2002, 09:33 AM
Allen Hallada Allen Hallada is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Sun Valley, ID
Posts: 6,686
Default Re: getting windows version for older hardware

Mark,
I don't know the link, but do a search in tech. support and you will find it. Definitely an upgrade available for you in the Windows version.
Allen [img]images/icons/smile.gif[/img]
Reply With Quote
  #3  
Old 01-13-2002, 11:41 AM
Mark Peteritas Mark Peteritas is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: lancaster, pa
Posts: 29
Default Re: getting windows version for older hardware

ok, great. i shall do a little digging

thanks,
mark
__________________
Need your recording mastered on a budget? Working Man's Productions www.workingmansproductions.com
Reply With Quote
  #4  
Old 01-13-2002, 01:47 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,481
Default Re: getting windows version for older hardware

For registration, updates, or upgrades, see the information in the Customer Service section linked below and in Support. You can contact CS and change your registration from Mac to Windows, or register or do a transfer of ownership if you purchased a previously registered system used. Depending on your situation, you can get the Windows PT LE 5.0.1 software, or you can upgrade to version 5.1.1 for $50. The 5.1.1 upgrade (not update) is a full installer and does require previous installation of Pro Tools on your computer, if you need to get going right away. See the
PT LE 5.1.1 Upgrade information in particular.
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP! PT10 Opening new version session in older version Claudiu Pro Tools 10 6 11-04-2012 03:32 PM
Re-Installing older version...!!!!! bootyt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-22-2009 05:54 PM
Which version of Pro Tools LE 7 is best for my older Mac G4 MIC FIEND 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-23-2008 10:43 AM
Compat. with older version Digiliz Pro Tools M-Powered (Win) 0 06-19-2006 07:31 AM
Older version of Quicktime Pro? bearease Post - Surround - Video 2 01-14-2005 06:29 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com