Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-05-2018, 05:31 PM
PatrickCusack PatrickCusack is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Loa Angeles
Posts: 16
Default Send pages on layout change

I have a mixer who is going from layout A to layout B and back to Layout A in strip mode. They use send page 2 on Layout B. Whenever they go to Layout A, they would like to return to send page 2 on Layout B. Is this possible? Maybe possible to send all the strips in a layout to page 2 via one key?

Patrick
18.3 and 2018.3+
Reply With Quote
  #2  
Old 11-05-2018, 06:18 PM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is online now
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 517
Default Re: Send pages on layout change

Greetings,

Assuming you've explicitly saved the function view (Sends) and page for the strips before saving the Track Layouts, this should recall 100%. I just tested this (although on a newer version of S6) and it works perfectly: 3 different Track Layouts with 3 different pages of Sends stored and recalled.

If you enable the ALL switch you should be able to press any channel's page switches (while in Sends view) to jump them all.



Jeff
__________________
Jeff Komar
Applications Specialist, Pro Audio
Avid
Reply With Quote
  #3  
Old 11-14-2018, 10:35 AM
PatrickCusack PatrickCusack is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Loa Angeles
Posts: 16
Default Re: Send pages on layout change

Apologies Jeff,

Can you explain how I save the view function with the layout? Are you saying that I can save an EQ view with a layout, and a send view with another layout?

Patrick
Reply With Quote
  #4  
Old 11-14-2018, 11:13 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is online now
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 517
Default Re: Send pages on layout change

Definitely. Simply create or recall an existing Layout. Make changes to function views (EQ, Dyn, Sends, etc. - plus the desired pages you want them to be on. Optionally change any individual display module views for the associated tracks.

Last, make sure the Ignore functions on layout recall preference is not ticked if you want the layouts to change the function views.

Store your changes to the desired layout locations.



Jeff




Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________
Jeff Komar
Applications Specialist, Pro Audio
Avid
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Change font color on softies pages? Frank Kruse Pro Tools | Control 2 04-25-2018 02:08 PM
Send A-E bus assignments change colour SweetSoulSound Getting Started 3 06-11-2014 12:53 PM
Change horrible Pt 11 layout on Windows? theclassicguy Pro Tools Software (Win) 21 04-26-2014 05:00 PM
MC-Pro How To Change from English to German Keyboard Layout? moacito System 5 1 01-30-2013 08:20 AM
how to change Rev and Chor Send of my CS6R from PT vudoo MIDI 3 03-31-2001 05:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com