Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-06-2015, 09:42 AM
wodkin wodkin is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Germany
Posts: 1
Default Sound is playing too fast with M-Audio Fast Track Pro

Hello Guys,

i have a serious problem with my M-Audio Fast Track Pro. Everytime i startup my PC and want to hear some Music or YT-Videos, the sound is playing too fast... Like 4 to 6 times faster. After this, i go to Sound-Settings, deactivate the
device and turn it on after 1 second. After this procedure the sound is working fine and no problems. But after a break while no sound is playing, the same thing happens again and the sound plays again too fast. It's not like chipmunk its like just faster than normal. The pitch didnt change.
I reinstalled driver, changed them to old versions (with driver version 6.0.7 the
fast sound disappears, but the mic input is not working with this driver so i prefer 6.1.10)
Funny thing is, that if im using my DAW there is no such problem!
My Driver now is the 6.1.10 with firmware 1.0.2!
Ive tried everything but there is no fix for me. Seems like something with the internal clock isnt working fine. But thats just a assumption.

so i'm not a native speaker so please excuse me for mistakes.

Thanks for the Help!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Click track playing at super fast tempo jimmylee Pro Tools 10 2 07-12-2012 06:20 PM
New PT10 User. MBox3, MAudio Fast Track Ultra, MAudio Fast Track 8R? epu Pro Tools 10 3 06-13-2012 03:55 PM
Sound problem with M-Audio Fast Track w/ video Freddy's Bar Pro Tools M-Powered (Win) 1 12-04-2010 01:51 PM
Streaming audio files are playing fast,help please! postman56 Post - Surround - Video 1 06-05-2007 01:08 PM
Playing audio too fast? HELP!!!!!! ajazzie Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 01-13-2005 06:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com