Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-30-2014, 08:46 PM
sighermike sighermike is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Orange, cA
Posts: 62
Default Dropped Plug-in

Today I purchased Slate Digital's Trigger 2 and it had some issues with my iLok. I thought I had activated it and apparently it didn't transfer over to the iLok. I opened Pro Tools and the activation dialogue box popped up but it wasn't recognizing (slate) that the iLok was indeed plugged in. Anyway, I ended up canceling and shutting down Pro Tools and doing a repair on the iLok. Now, that's all good but Pro Tools doesn't load up the plug-in at the start. It's like it won't look for it anymore. Is there a file I can delete or some way to tell PT to go find that plug-in?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-30-2014, 09:04 PM
mikeyman's Avatar
mikeyman mikeyman is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: L.A.
Posts: 640
Default Re: Dropped Plug-in

try deleteing the plugin and re-installing it
Reply With Quote
  #3  
Old 03-30-2014, 09:06 PM
sighermike sighermike is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Orange, cA
Posts: 62
Default Re: Dropped Plug-in

I went in and deleted the .dpm files and reinstalled it. That did nothing. Is there another way to uninstall the plug-in?
Reply With Quote
  #4  
Old 03-30-2014, 09:21 PM
sighermike sighermike is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Orange, cA
Posts: 62
Default Re: Dropped Plug-in

I think I may have accidentally clicked on NO when it asked if I wanted it to look for this plug-in in the future. I thought it had asked me if I wanted it to ignore this plug-in in the future and that's why I clicked no. All I can think now is I read it wrong.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-31-2014, 12:27 AM
sighermike sighermike is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Orange, cA
Posts: 62
Default Re: Dropped Plug-in

Does nobody know of a way to change the settings so that it will look for a plug-in. I have the DPM files loaded. I've tried deleting the files and re-installing, hoping that would fix it. Maybe Trigger just doesn't run in PT-8. Though, I don't think that's the case because the first time I booted up, I was able to see it. Maybe I need to download Trigger 1?
Reply With Quote
  #6  
Old 03-31-2014, 12:33 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,789
Default Re: Dropped Plug-in

Hi

Try deleting databases and trash preferences and plist and that will "force" PT to read in all your plugins anew and maybe it will help.

Atleast worth a try

http://www.sweetwater.com/sweetcare/...s-preferences/

Best Regards
Christopher
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #7  
Old 03-31-2014, 12:35 AM
sighermike sighermike is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Orange, cA
Posts: 62
Default Re: Dropped Plug-in

I'm about to try that now. Thank you.
Reply With Quote
  #8  
Old 03-31-2014, 12:48 AM
sighermike sighermike is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Orange, cA
Posts: 62
Default Re: Dropped Plug-in

.....And that didn't work either. WTF? I'm going to have to call Slate Digital tomorrow. I'm just short of uninstalling Pro Tools and reinstalling it.
Reply With Quote
  #9  
Old 03-31-2014, 08:36 PM
sighermike sighermike is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Orange, cA
Posts: 62
Default Re: Dropped Plug-in

I finally got it to work. After the Sweetwater thing, I went in and reinstalled the latest update I had for the system. Then I reinstalled the plugin. It didn't show up where Slate said it would, but I did finally find it and am now using Trigger.

Thanks for your help.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Logic X Has Dropped kaiserpathos General Discussion 27 08-02-2013 05:44 AM
Plug-Ins Dropped! dwaynedelario macOS 1 04-04-2011 05:19 PM
Plug-ins Dropped? Picketl Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 04-02-2011 11:55 AM
just dropped my mxl :'( fenderrocker General Discussion 5 07-22-2009 03:26 PM
Dropped frames?? zadie Digidesign Hardware & Software 0 03-27-2005 09:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com