Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-02-2006, 09:49 PM
Rober50 Rober50 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 21
Default Can\'t Load LE 6.4 with XP on new computer

I just had an Athlon 64 box built with Windows XP OS. I transfered my Digi001 hardware over to the new machine, and started to load (Recently Purchased) LE 6.4. I opened the Install file and clicked on 'Protools LE Installer' and it starts to install until I get a box that says "The software you are loading for this software: Digi001 has not passed Windows Logo testing to verify it's compatibility with XP" I click on "Install anyway" and get another box that says: "The installer was unable to locate the required Quick-Time components on this system. Pro Tools requires Apple Quick Time 6.5 or higher" The system also does not recognize the Digi001 device, and asks for me to insert a CD. What am I doing wrong, and how do I resolve this? The Protools Icon appears on my desktop, but when I double click the computer shuts down and reboots. Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-03-2006, 07:50 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,764
Default Re: Can\'t Load LE 6.4 with XP on new computer

Your new system probably has SP2 on it. You need to roll it back to SP1 for 6.4 to work AFAIK.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Computer Shut Down Screen when trying to load a session. AdamAMM macOS 7 10-18-2011 10:31 AM
New Computer. Can't load projects crillemannen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-07-2011 09:00 PM
Eleven-Can't Load Settings From Computer nanoweber 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-27-2009 07:47 AM
Norton Disk Doctor... to load or not to load MixMonster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 04-05-2004 11:25 AM
PTF won't load - freezes my computer jps99jps99 Digidesign Hardware & Software 1 11-14-2001 09:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com