Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-09-2011, 04:37 AM
Kellii Kellii is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Livingston west lothian
Posts: 2
Default Access Violation Occurred, HELP :(

I bought Avid Recording studio (Pro Tools SE and M-AUDIO Fast Track) yesterday.

When I press Play+Record I continually get an error message that says

Access violation Occurred, unable to read location:0x1475561C at address 0x00A85847 in module: DFW.dll

I Have reinstalled pro tools 3 times and I have tried to use the repair function twice but nothing has worked. Can anyone help me with this problem?

Thanks,
Kellii.

Microsoft windows XP Professional version 2002 Service pack 3,Intel(R) Celeron (R) CPU 3.06 GHz,3.06 GHz,1.93 of RAM, 68.5 GB Hard drive,Pro Tools SE Software, M-AUDIO Fast Track Audio interface, Adobe 10, Quicktime player
Reply With Quote
  #2  
Old 02-09-2011, 06:05 AM
Kellii Kellii is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Livingston west lothian
Posts: 2
Default Re: Access Violation Occurred, HELP :(

I reinstalled Protools se and discovered that when the installation ends I get an error message that says:

Generichost Process for Win 32 services has encountered a problem and needs to be closed down.

This seems to be where the problem starts.

I also had a message when starting pro tools that said Runtime Error

Program:c\ Program files\ digidesign\protools\protools exe

After restarting pro tools I started to get the above Access Violation Error.

If anyone could help I would be very greatful.

David.

Microsoft windows XP Professional version 2002 Service pack 3,Intel(R) Celeron (R) CPU 3.06 GHz,3.06 GHz,1.93 of RAM, 68.5 GB Hard drive,Pro Tools SE Software, M-AUDIO Fast Track Audio interface, Adobe 10, Quicktime player
Reply With Quote
  #3  
Old 02-09-2011, 06:42 AM
jjeffery7 jjeffery7 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: peachtree city GA
Posts: 24
Default Re: Access Violation Occurred, HELP :(

this version of pro tools does not work. and they do not provide us with an updated version... you said you bought it yesterday? well i would advise you to return it and go with the better version of pro-tools.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Access violation occurred pmadoa 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-17-2012 07:06 AM
PT HD 8.0.3 Access Violation has Occurred! shannonmills Pro Tools TDM Systems (Mac) 84 03-12-2011 12:57 PM
Access Violation Occurred justus1900 Pro Tools M-Powered (Win) 6 04-16-2010 01:29 PM
Access violation occurred polkbrosmusic Pro Tools TDM Systems (Win) 0 04-22-2002 12:14 AM
access violation occurred? jim jedlicka 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-20-2001 07:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com