Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-28-2015, 06:12 AM
JuanPC JuanPC is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Miami FL
Posts: 600
Default PT HD 9.0.6 & Windows Server 2008 R2 SP1 x64 ?

Hi,

has someone tested Pro Tools HD 9.0.6 with
Windows Server 2008 R2 SP1 x64 ?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows Server 2008 Gemenhy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 07-29-2011 09:57 AM
Files transfered server-server relay still downloaded from remote server Phill Barrett Aspera DigiDelivery 1 03-19-2010 01:58 AM
Okay. So Why Aren't We Using Server 2003 or Server 2008 Again? epu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 02-26-2009 09:26 PM
windows server 2003 dwgill General Discussion 1 07-30-2006 02:30 PM
Windows server 2003+windows resource manager. odysseys 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-20-2003 10:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com