Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-20-2018, 12:40 PM
Californiakeyz Californiakeyz is offline
Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: 4934 GREENBROOK DR
Posts: 1
Default uninstall issue with pro tools 10.3.3 and interface driver

After uninstalling pro tools 10.3.3 so that I can install pro tools 11.3.1 I still had skeleton files lingering in the control panels programs and features. How do I get rid of these files? Please help??
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Avid Driver Uninstall.jpg
Views:	0
Size:	53.7 KB
ID:	10348  

Last edited by Californiakeyz; 04-20-2018 at 12:50 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-22-2018, 02:27 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 33,957
Default Re: uninstall issue with pro tools 10.3.3 and interface driver

Can't you right-click on them and uninstall them? If not, I wouldn't worry too much and go ahead with your 11 install. With any system that has had 10 installed, there will be plenty of leftovers moving to 11(or newer). Truth be told, your best bet would be to start completely fresh(which means a fresh load of Windows and everything else). Now the easy way to do that would be if you saved drive images in the past and had a drive image with Windows tweaked, with no PT or plugins installed. For me, I would have left the system drive with PT10 just as it was, removed the drive(save it as a backup) and start over with a fresh load, preferably on a fast SSD drive.

I'm sure you're cursing this advice, but consider; every plugin you have will need to be reloaded/updated to AAX64 format. That means there will be several GB worth of "scrap" files on your C: drive.
__________________
Asus x99, Intel i7 6800K, 32 gig DDR4, GeForce 750 Ti, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works
www.capricornsoundworks.com

The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Uninstall 12.6 HD Driver drums77 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 5 01-07-2017 03:29 PM
Uninstall 003 Driver CalebB Pro Tools Software (Mac) 4 08-27-2016 05:11 AM
Need to uninstall M Box Pro driver ccooper Pro Tools Software (Mac) 2 03-24-2012 11:19 AM
How to uninstall HD Driver? diamondschwin Pro Tools Software (Mac) 1 06-14-2011 09:48 AM
003 Driver Issue With Pro Tools 9 asaffulks Pro Tools 9 20 05-26-2011 06:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com