Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-23-2012, 04:39 AM
DaniTo DaniTo is offline
Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Italy
Posts: 1
Default Eleven Rack Problems with USB e Drivers

Hello guys!
I recently bought this rack.
At first use I plugged headphones and guitar and everything worked perfectly!
As soon as I plugged the USB cable to try to install the driver and use the machine as a sound card ... everything has stopped working.
The headphones will not play any sound.
Everything is off except for some strange sounds in the headphones.
I try to disconnect the usb cable and the problem persists.
The only way to bring things back is to reset the factory settings.
I also tried other usb cable but nothing.
Is there any setting to be changed once you connect the rack or is malfunctioning?

I hope you can help me as soon as possible: (

P. S. I installed the driver apparently correctly, I have set as default for playing sounds but it's completely dead!
Reply With Quote
  #2  
Old 06-23-2012, 06:05 PM
Sam C's Avatar
Sam C Sam C is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 528
Default Re: Eleven Rack Problems with USB e Drivers

You better call Avid in Italy. I had a problem like that and they had to replace my eleven rack.
__________________
Sam
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven Rack 1.1.1 Drivers & Mountain Lion MrBig1964 Eleven Rack 0 11-03-2012 08:48 AM
Mountain Lion compatible drivers for 3rd gen Mboxes, Eleven Rack, C400 & C600 Avid Technical Alerts 0 09-25-2012 06:44 PM
How/Where are my eleven rack drivers... leblanc74 Eleven Rack 19 03-31-2011 07:35 PM
Where to find Audio Drivers for Eleven Rack 00011011 Eleven Rack 6 10-12-2010 08:57 PM
Digi 003 Rack problems with drivers wtmd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 08-28-2008 12:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com