Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-11-2009, 12:50 PM
CygnusX1 CygnusX1 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 6
Default Problem w/ analog outputs from c|24

Hi

I'm running PT HD3 on a Mac Pro through a c|24. I'm trying to set it up so I can use the other 6 outputs ( A 5-6 and 7-8 for example) to send out separate stereo cue mixes using aux sends. The problem I'm having is that I can only send audio through outputs 1-4, When I try to send something through A 5-8 I can see it on the meters of the 192 i/o but I'm getting no audio 5-8 from the "control room out" D-sub cable. I've made all the paths active in the i/o menu. Is there something I'm missing?. A setting inside PT perhaps or some configuration of the c|24?

Also, are there any suggestions for the best way to configure talkback in this situation?

Thanks in advance
Reply With Quote
  #2  
Old 08-27-2009, 09:13 AM
Scott Goldberg Scott Goldberg is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: SF Bay Area USA
Posts: 1,066
Default Re: Problem w/ analog outputs from c|24

Are you creating aux channels with appropriate busses for these channels. It sounds like you're getting signal to the 192 but it Pro Tools has no output set in the mix/edit window as busses, there's no place for it to go.
__________________
Scott Goldberg
Gold Recordings
http://www.goldrecordings.com
Reply With Quote
  #3  
Old 09-17-2009, 10:28 PM
jackp jackp is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Wittensville Ky
Posts: 282
Default Re: Problem w/ analog outputs from c|24

hey scott are you just using 5/6 7/8 if so why don't you go out the cue out of c/24 into your seperate HP amps you should still have the c/24 talk back
to those outputs I'am thinking
__________________
Mac Pro 8 core Protools 10 HD 4 Accel PCI with Magma, C/24 with 2 192 I/O
Isochrone clock
Reply With Quote
  #4  
Old 09-18-2009, 06:46 AM
Scott Goldberg Scott Goldberg is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: SF Bay Area USA
Posts: 1,066
Default Re: Problem w/ analog outputs from c|24

Quote:
Originally Posted by jackp View Post
hey scott are you just using 5/6 7/8 if so why don't you go out the cue out of c/24 into your seperate HP amps you should still have the c/24 talk back
to those outputs I'am thinking
Dunno...This seems to work well for me and I've had this scheme for several years with no trouble. I keep a small talk back system going and this suits me really well. Perhaps your method works even better than mine. Might try it some day. My talk back works and I use Aux 3-4. It gives me two different talk back sources so I can my send out two independent mixes without having any troubles. Aux out to headphones 1-2, 3-4. Mon to Aux pressed and that's about it.

Keeps is simple for my feeble brain, Thanks for the idea!
__________________
Scott Goldberg
Gold Recordings
http://www.goldrecordings.com
Reply With Quote
  #5  
Old 09-19-2009, 10:35 AM
jackp jackp is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Wittensville Ky
Posts: 282
Default Re: Problem w/ analog outputs from c|24

scott I tried the 5/6 out a master bus i didn't get any metering at all
don't no whats up with that
__________________
Mac Pro 8 core Protools 10 HD 4 Accel PCI with Magma, C/24 with 2 192 I/O
Isochrone clock
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
using all analog outputs in low latency stainless 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-20-2010 10:56 AM
Best use of Apogee 200 Analog Outputs with an HD2/192 Mt.Everest Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 12-15-2009 07:13 PM
more analog outputs BaileyBass Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 06-13-2007 05:45 PM
Analog Outputs Edson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-03-2007 11:48 AM
Is there a way to get 16 analog outputs? Avi Bortnick Pro Tools M-Powered (Mac) 1 01-19-2007 11:25 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com