Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-23-2018, 06:04 AM
bruce lang bruce lang is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Barnardsville, NC US
Posts: 171
Default "Not able to save session/volume not found" fix

Using PT 10 HD-3 on 2012 Mac, every now & then I get a message that session could not be saved, or backed up/volume not found. It goes away after a while but can hold things up, and don't know if it's a Mac or PT problem. I've discovered that if I just "Hide Pro Tools" then un-hide it, I am able to save as normal!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-23-2018, 09:23 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 33,802
Default Re: "Not able to save session/volume not found" fix

Is the session running on an internal drive or external?
__________________
Asus x99, Intel i7 6800K, 32 gig DDR4, GeForce 750 Ti, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works
www.capricornsoundworks.com

The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 05-23-2018, 03:49 PM
bruce lang bruce lang is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Barnardsville, NC US
Posts: 171
Default Re: "Not able to save session/volume not found" fix

Internal SSD. it used to do the same thing occasionally with another SATA Internal. Doesn’t happen often, but glad to discover the quick fix!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Found a workaround for "Save As" Elbergo Pro Tools | First Discussion 0 10-12-2017 01:12 AM
PT10 : Volume automation disabled after "Save copy In" brenny Pro Tools 10 2 06-18-2015 02:33 AM
Save as > "Could not 14404 because File or folder not found (-43) while opening "..." Elias Stiza 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-10-2012 07:06 PM
Can't Save, I get "Audio Record Volume Message" elijahtrotsky General Discussion 1 03-10-2009 08:44 AM
emergency. "error 35-Volume not found". rjd2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-28-2009 05:24 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com