Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-21-2014, 05:40 PM
gtrm8kr gtrm8kr is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: USA
Posts: 101
Default Is Kush Clariphonic DSP AAX working for anyone on Windows?

It's been broken for me since I bought the thing in early July. Looks pretty, makes no changes to the sound whatsoever. All they say is that others have reported the same thing and they're working on it. After waiting so long for this to come to AAX, this is really frustrating.

Does anyone have this thing working in Windows?

I'm on PT 11.2.1 now, but it first didn't work in 11.2.0.

Thanks.
__________________
PT 12.3 on Win 8.1 Pro, i7-3930k, Sabertooth x79, 16GB G.Skill 2133, Lynx Hilo, Eleven Rack, a "few" guitars...
Reply With Quote
  #2  
Old 08-22-2014, 07:37 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,133
Default Re: Is Kush Clariphonic DSP AAX working for anyone on Windows?

It's very important that you send an email through Kush support. Explain exactly what you are seeing. The more customers that respond with this bug, the better the chances of a fix coming soon.

http://www.thehouseofkush.com/#!hous...h-support/c1et
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2020.5 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #3  
Old 08-24-2014, 12:43 AM
tonegiver's Avatar
tonegiver tonegiver is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: tucson,az
Posts: 92
Default Re: Is Kush Clariphonic DSP AAX working for anyone on Windows?

when i instantiate clariphonic it works for a minute or two then dies, nothing, no processing, just a GUI. i sent an email to Kush just a moment ago. what a tease...
__________________
Protools 11 native
MSI Z77MA-G45(LGA 1155) and i5-3570K
Syba PCI -Express USB 2.0 5-port Host Controller Card to handle RME UC (no choice with 1155 platform but fully functional with this card)
Radeon Hd 7770
Corsair Vengeance 16 gigs DDR3 RAM UA Solo 610 and a few nice mics
Reply With Quote
  #4  
Old 08-24-2014, 07:54 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,133
Default Re: Is Kush Clariphonic DSP AAX working for anyone on Windows?

Quote:
Originally Posted by tonegiver View Post
when i instantiate clariphonic it works for a minute or two then dies, nothing, no processing, just a GUI. i sent an email to Kush just a moment ago. what a tease...
That's the exact bug we are all experiencing. Kush knows about it, but the more users that let their voices be heard, the more likely they the are to hurry the fix.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2020.5 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #5  
Old 08-25-2014, 12:22 PM
tonegiver's Avatar
tonegiver tonegiver is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: tucson,az
Posts: 92
Default Re: Is Kush Clariphonic DSP AAX working for anyone on Windows?

"Thanks for the report. This is a known bug that our dev is currently working on. As soon as their is a public update, we'll let everyone know." this was the response from Kush Audio.

why bother putting out a beta like this? i am genuinely asking this question if someone with some expertise would care to chime in.
__________________
Protools 11 native
MSI Z77MA-G45(LGA 1155) and i5-3570K
Syba PCI -Express USB 2.0 5-port Host Controller Card to handle RME UC (no choice with 1155 platform but fully functional with this card)
Radeon Hd 7770
Corsair Vengeance 16 gigs DDR3 RAM UA Solo 610 and a few nice mics
Reply With Quote
  #6  
Old 08-25-2014, 12:29 PM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,435
Default Re: Is Kush Clariphonic DSP AAX working for anyone on Windows?

Quote:
Originally Posted by tonegiver View Post
"Thanks for the report. This is a known bug that our dev is currently working on. As soon as their is a public update, we'll let everyone know." this was the response from Kush Audio.

why bother putting out a beta like this? i am genuinely asking this question if someone with some expertise would care to chime in.
same reason probably as anywhere, all pc's configurations cannot be tested as there's just too many out there.
__________________
Manny.
Reply With Quote
  #7  
Old 08-25-2014, 12:37 PM
Glenjb Glenjb is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Fort Lauderdale
Posts: 656
Default Re: Is Kush Clariphonic DSP AAX working for anyone on Windows?

Quote:
Originally Posted by tonegiver View Post
why bother putting out a beta like this? i am genuinely asking this question if someone with some expertise would care to chime in.
I would be angry too but it is working on mac and I'm glad I have it. I do not have expertise in plugin development but maybe it would have taken much longer to find this bug with private testing..
Reply With Quote
  #8  
Old 08-25-2014, 01:29 PM
gtrm8kr gtrm8kr is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: USA
Posts: 101
Default

You'd think that some very basic beta testing with testers running Pro Tools 11 on Windows would have shown this. It's not exactly a subtle issue.
__________________
PT 12.3 on Win 8.1 Pro, i7-3930k, Sabertooth x79, 16GB G.Skill 2133, Lynx Hilo, Eleven Rack, a "few" guitars...
Reply With Quote
  #9  
Old 08-25-2014, 02:00 PM
Neale Neale is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Canada
Posts: 350
Default Re: Is Kush Clariphonic DSP AAX working for anyone on Windows?

Well, they also didn't put the tags in for the Command 8, something EVERY OTHER PLUGIN I HAVE has, including their UBK-1. It's been acknowledged, but again, they apparently will take their time unless they hear from people about it.
Reply With Quote
  #10  
Old 08-28-2014, 03:08 PM
tonegiver's Avatar
tonegiver tonegiver is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: tucson,az
Posts: 92
Default Re: Is Kush Clariphonic DSP AAX working for anyone on Windows?

Quote:
Originally Posted by gtrm8kr View Post
You'd think that some very basic beta testing with testers running Pro Tools 11 on Windows would have shown this. It's not exactly a subtle issue.
yeah, that's pretty much what i was getting at. i should have demoed before i purchased. i was excited for this to be AAX so i just threw my credit card at it.
__________________
Protools 11 native
MSI Z77MA-G45(LGA 1155) and i5-3570K
Syba PCI -Express USB 2.0 5-port Host Controller Card to handle RME UC (no choice with 1155 platform but fully functional with this card)
Radeon Hd 7770
Corsair Vengeance 16 gigs DDR3 RAM UA Solo 610 and a few nice mics
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Kush Clariphonic Plugin $75 plus ilok transfer skipdog Buy & Sell 4 05-07-2015 06:41 PM
FS: Kush Audio UBK-1 AND Clariphonic Mikey MTC Buy & Sell 9 11-28-2014 02:05 PM
Kush UBK-1 AAX 64 is out. Drew Mazurek AAX Plug-ins 37 09-14-2014 05:27 PM
FS: Kush Clariphonic DSP Parallel EQ ejwells Buy & Sell 1 12-27-2012 07:10 PM
Wow! Kush Audio Releasing Clariphonic .. Southsidemusic AAX Plug-ins 4 11-05-2012 07:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com