Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-17-2014, 07:04 AM
Po-Ethix Po-Ethix is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3
Default Pro Tools 11 Upgrade - ilok Server [RESOLVED]

Hey!
I bought Pro Tools 11 upgrade from 10 yesterday through the Avid Store.
Downloaded and Installed it. Fine.
But then when i am opening Ilok License Managerand try to sign in To Transfer the new 11 License to the ilok (2nd Gen) it says:

"Server unavailable"
The server is currently unavailable

I have waited 2 days now.
Still the same.
I just used almost 300 Euros and cant even activate it.
I get the same message through the Pro Tools 11 ilok splash screen when i click "Activate"
Reply With Quote
  #2  
Old 07-17-2014, 09:19 AM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Pro Tools 11 Upgrade - ilok Server

It's working fine for me
Have you tried the iLok web site?
Do you have a Firewall that may be blocking the ILM?
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 07-17-2014, 10:52 AM
Po-Ethix Po-Ethix is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3
Default Re: Pro Tools 11 Upgrade - ilok Server

I can log on fine at ilok.com, and i see my Pro Tools 11 License.
But when i try to sign in on the ILM i still get the same message.
I have tried with all firewall turned off.
No luck

I really need to get that License on the ilok.
If you can log on fine it means the servers aint down.
So i have no clue what is going on.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-17-2014, 12:43 PM
Bruce Paine Bruce Paine is offline
Admin Emeritus
 
Join Date: Apr 1998
Location: Carmel, CA
Posts: 2,824
Default Re: Pro Tools 11 Upgrade - ilok Server

I would try downloading and installng the iLok License Manager again.

And also, if you have access to another computer, keep in mind that you can use the ILM on another computer, doesn't need to be your Pro Tools computer.
__________________
Bruce Paine
System Details
Reply With Quote
  #5  
Old 07-18-2014, 11:52 AM
Po-Ethix Po-Ethix is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3
Default Re: Pro Tools 11 Upgrade - ilok Server

I did it from my Macbook Pro :)
The ILM worked form the Mac.
Weird stuff :)
Thanks for the help dude :)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iLok won't activate PT [RESOLVED] robotboy Pro Tools 9 14 07-16-2014 09:23 PM
Cant upgrade to pro tools 11.2 [resolved] dayotmason General Discussion 0 07-04-2014 07:34 PM
resolved PT 10 upgrade issue - Error missing iLok Authorization peacesong Pro Tools 10 0 11-09-2011 02:33 AM
*resolved* ilok upgrade incompatible w/ multitabs dub3000 Pro Tools M-Powered (Win) 0 12-08-2006 09:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com