Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-05-2010, 02:54 PM
The Dougfather The Dougfather is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 3,200
Default Third party hardware and Low Latency Monitoring

Can anyone confirm whether LLM works with third party hardware?

LLM was never integrated to m-powered so interested to see if this has moved forward.

If yes can you let us know which interfaces.

Cheers
__________________
iMac i5 2.8GHz, Macbook Pro 2.4GHz, Pro Tools 10/11, MOTU 828mk2, Presonus Digimax FS, Presonus Firestudio Project, TC Konnekt 24D
---
iCON Photography
Reply With Quote
  #2  
Old 11-05-2010, 05:40 PM
The Dougfather The Dougfather is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 3,200
Smile Re: Third party hardware and Low Latency Monitoring

__________________
iMac i5 2.8GHz, Macbook Pro 2.4GHz, Pro Tools 10/11, MOTU 828mk2, Presonus Digimax FS, Presonus Firestudio Project, TC Konnekt 24D
---
iCON Photography
Reply With Quote
  #3  
Old 11-05-2010, 06:25 PM
captainhook captainhook is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 37
Default Re: Third party hardware and Low Latency Monitoring

Nope - I have a RME Raydat and an RME Fireface and there is no LLM.

You may want to check out my other thread as it kind of relates to how you use your third party soundcard with Pro Tools 9.

http://duc.avid.com/showthread.php?t=285447
Reply With Quote
  #4  
Old 11-05-2010, 07:03 PM
The Dougfather The Dougfather is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 3,200
Default Re: Third party hardware and Low Latency Monitoring

I had a feeling that was the case but i guess it's impossible to blanket guarantee this feature.

I've gotten used to running at 64 samples so it's no biggy these days.

Finally i can get a small firewire interface that i can expand with ADAT and not to have lug the 002 brick.

Exciting times for us LE users.
__________________
iMac i5 2.8GHz, Macbook Pro 2.4GHz, Pro Tools 10/11, MOTU 828mk2, Presonus Digimax FS, Presonus Firestudio Project, TC Konnekt 24D
---
iCON Photography
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No low latency monitoring in 10.3.1. Third party interface Greenroomstudio Pro Tools Software (Mac) 4 10-06-2012 07:22 AM
Question low latency monitoring on 3rd party gear? ChuckS Pro Tools Software (Mac) 5 11-23-2011 12:53 PM
Low Latency Monitoring with 3rd party interfaces - details? Rich Breen Pro Tools 10 13 10-26-2011 02:19 PM
3rd party software on Digi hardware -- Monitoring??? tlester Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-16-2003 06:56 AM
Monitoring 3rd party software w/ Digi hardware??? tlester Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-14-2003 04:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com