Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-08-2007, 11:08 AM
Delta Dreams Delta Dreams is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 54
Default Mapping MIDI Track To Instrument Track

Let's say I have an instrument track with a soft synth plugin.

I have a MIDI track that I want the midi to map to that instrument track plugin. How do I do that?

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-08-2007, 11:26 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Mapping MIDI Track To Instrument Track

Set the output of the MIDI track to the appropriate MIDI channel for the inserted soft synth.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
copy instrument track to midi track trev1238 Pro Tools 9 5 02-04-2012 01:16 AM
EZPlayer Pro - midi track re-mapping aus scott Virtual Instruments 0 01-30-2011 06:19 PM
Difference between Midi Track & Instrument Track better? paul Neathery 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 07-16-2007 04:03 PM
midi outputs? aux track or instrument track? pikapikapi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-19-2006 02:28 AM
using instrument track vs. midi+auxilary track digimike 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-02-2006 09:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com