Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-16-2018, 07:29 AM
indeloon85 indeloon85 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Los Angeles
Posts: 82
Default PT 2018 Export Clips Bug??

Something I came across back when 2018.4 came out and seems to persist in 2018.7:
When exporting stereo clips (shift+CMD+K) that have a simple volume dip with clip gain, PT will only export the Left Channel, making the export mono.
My workaround is to just reconsolidate the clips, then export and that seems to fix the issue.
I have noticed that once a clip has clip gain on it, the clip’s name has changed to “clipnamehere.L.wav”. Is this a typical function of PT, or a bug?

Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Batch Clip Rename not renaming audio files - just clips PT 2018-3 MixerGuy Pro Tools 2018 6 04-15-2018 07:00 AM
Clips change color when working with playlists 2018.4 J_Harry Pro Tools 2018 0 04-12-2018 01:04 PM
Export clips with fades jgiannis Pro Tools 10 1 09-17-2014 07:25 PM
AV4.0 ADR Group Clips export alex weber Post - Surround - Video 1 06-23-2010 06:05 AM
AV4.0 ADR Group Clips export David Carlson Post - Surround - Video 0 03-17-1998 01:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com