Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-22-2019, 09:40 AM
delta delta is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 54
Default Time aligning sub in PT7.

Hi

Is it possible to use protools to time align my sub to main monitors rather than using a speaker managment system?

many thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 10-22-2019, 11:56 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 17,191
Default Re: Time aligning sub in PT7.

All you need is a delay. How much? That is a good question.

Waves has a plugin for this, worth checking out no matter what you think about the company.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
aligning beats, heidib123 Getting Started 1 07-23-2017 02:55 PM
Time Aligning vocals to backine Scott Fahy VENUE Live Sound Systems 10 09-01-2008 10:39 AM
Your Technique for Time-Aligning drums? StrykeBack Tips & Tricks 13 12-06-2006 07:36 AM
time aligning an old song to pro tools.. garyscanner 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-16-2006 11:31 AM
Aligning guides? bassmac 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-14-2000 06:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com