Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-16-2014, 12:59 AM
fenders74 fenders74 is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Location: italy
Posts: 26
Default Can I assign a plugin to a soft keys?!?!?

Hi guys, I'm trying to assing one soft keys to a specific plugins, I use mostly one plug for EQ and one for DYN so I'd like to assign one to one softkeys and one to another......All I wanna do is :
focus one specific track
press the insert rotate knob
press the corresponding 8 rotate knob to determinate position insert slot
and now, to avoid search every time the plugs in the list, press the soft key previously assigned to a SSLEQMono for example.
is it possible?!?!?!? where can i find the key command sequence ? Thanx
Reply With Quote
  #2  
Old 06-16-2014, 04:03 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,652
Default Re: Can I assign a plugin to a soft keys?!?!?

I don't think so, but it appears you have the Mix. I have the control.

But it's a great idea....fav plugs on the soft keys
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-16-2014, 04:41 AM
fenders74 fenders74 is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Location: italy
Posts: 26
Default Re: Can I assign a plugin to a soft keys?!?!?

I've MC Mix and MC Control V2.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Colours on soft keys HansH Artist Series 6 09-26-2013 06:04 AM
Assign Pause & key command to soft keys? mikekiraly1 Artist Series 2 02-03-2012 10:29 AM
Soft Keys marrap Artist Series 4 11-28-2011 08:17 AM
Can you break up samples and assign to Keys? achapman Pro Tools M-Powered (Mac) 1 01-14-2011 01:43 PM
What would be the perfect (Plugin, Soft Synth, Soft Sampler Library)? rtcstudio Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-16-2002 07:57 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com