Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-07-2007, 04:17 AM
Bongo38 Bongo38 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 10
Default Need Help badly, erased Midi connection in Midi Setup

In: Setup > Midi > Midi Studio I accidentally erased the Midi connection ("Digidesign Command 8" I believe it was called) when I was setting up a midi controller.

I've tried reinstalling Pro Tools two times, but the "device" doesn't come back?.
I also tried everything else I could think of, but nothing is working/helping...

I would appreciate any help, this is a very frustrating problem.


Thanx in advance.

peace,
Bongo
Reply With Quote
  #2  
Old 10-07-2007, 08:55 AM
bradch00 bradch00 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Lions Bay, Canada - Kuala Lumpur, Malaysia
Posts: 1,180
Default Re: Need Help badly, erased Midi connection in Midi Setup

Does it show up in AMS as a connected device, I'm assuming that it should as it is a midi device.
__________________
Pro Tools 12, Studio One V3.x
iMac 27" 5k i7 4Ghz, 32GB RAM 1TB Flash (OS X 10.10.x)
OWC Thunderbay Mini (4TB SSD)
Interface: Antelope Audio Zen-Studio
Presonus Faderport & Faderport 8
Black Lion Sparrow Mk2 A/D, FMR-RNP-RNC, MIDI Xpress 128
BM5A, KRK VXT4, Equator D5
Macbook Pro 8GB RAM, 512GB SSD Audio(mobile rig)
Reply With Quote
  #3  
Old 10-08-2007, 06:05 AM
Bongo38 Bongo38 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 10
Default Re: Need Help badly, erased Midi connection in Midi Setup

Hi,
Thanx for your reply but a friend gave me the answer.

My midi keyboard is a 4 year old Roland PC-300. I didn't think it would need a driver (my new M-Audio Keystation 44 didn't) but it did need a Univ. Binary update from Roland.

Now all is well.

peace,
Bongo
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
midi notes erased when snipping midi clips remusjacobs macOS 0 09-25-2012 03:48 PM
need help badly with midi and Triton spidey01 MIDI 8 03-09-2010 04:02 PM
USB MIDI device connection - Mac Audio MIDI Setup jongilbertson MIDI 2 06-11-2008 10:13 PM
badly need help with midi n click playback ciaranf 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-03-2008 04:05 PM
Why does my MIDI get erased? tysonjm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 07-21-2005 09:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com