Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-15-2004, 09:58 AM
rockwithrespect rockwithrespect is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 190
Default Audio Midi Setup can\'t locate my device

I'm trying to add my Yamaha DTXpress electric drum kit in Audio Midi Setup. However, under the Yamaha pull down menu, the DTX series of modules is not listed. Has anybody else succesfully added this drum module? How did you do it?

I'm running a Dual 1.25 G4 w/ 1Gb RAM. Pro Tools 6.1 on OS 10.2.7 with a 002R

Thanks

Kyle
__________________
I've seen a million faces, and I've rocked them all.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-15-2004, 11:03 AM
Twinstream Twinstream is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Kansas, everywhere
Posts: 153
Default Re: Audio Midi Setup can\'t locate my device

Add a new device and name it accordingly. Set midi channels send and receive. Set correct device id number. Search the internet for either a midnam file for your Yamaha or a OMS list of patch names. Search for cherrypicker which will convert OMS names to a midnam file. Place midnam file in correct folder and try it....

__________________
its 12:30 in the morning ...
are you going to bed?
G4 733 Ti 1Ghz 001 Mbox LE6.4 OSX 10.3.8 QT 6.9 XP80 XV2020 Midiman 2 POD2 Logic 6.43
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio MIDI setup says DIGI 002 midi device is offline oliarnalds MIDI 17 10-23-2016 10:13 PM
MIDI Setup - Not seeing USB Audio Device as an Input Port Option oldtracy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-15-2013 09:22 PM
Unable to locate m-audio device ohio Pro Tools SE and Essential (Win) 5 01-09-2012 11:28 PM
Unable to locate M-Audio Device (Win. XP) lawdaproducer Pro Tools M-Powered (Win) 0 09-15-2009 08:10 AM
USB MIDI device connection - Mac Audio MIDI Setup jongilbertson MIDI 2 06-11-2008 10:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com