Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-27-2008, 07:24 PM
mithranda mithranda is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 4
Default imovie audio won\'t play thru Digidesign Coreaudio

Hi -

I have a mac G5 quad, Universal Binary, running TIGER OS 10.4.11 & Pro Tools LE 7 thru a Digi 002 rack.

All my programs including itunes play just fine thru the coreaudio application... but not imovie HD (version 6.0.3).

I am tearing my hair out trying to figure out why not!

Can anyone help? Please?

Many thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-27-2008, 11:30 PM
Loudnoize Ent. Loudnoize Ent. is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Los Angeles, CA
Posts: 483
Default Re: imovie audio won\'t play thru Digidesign Coreaudio

I believe many are also having problems with Quicktime and Digi is very well aware of it. Try this for the time being. Go to top menu, Apple -> System Preferences -> Sound -> Output and click on anything other than Digidesign HW (002) and then back to Digidesign HW (002)..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OT: What are the Audio Specs of iMovie on iPad2 ? taylor4814 Post - Surround - Video 1 06-24-2012 08:33 AM
Quicktime will not play audio through Digi Coreaudio and 002 rockandroll817 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-28-2007 10:05 AM
No CoreAudio installed- Should Itunes still play? Richard901 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 06-18-2006 01:44 PM
OT......... iMovie and imported audio Punx 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 07-25-2003 10:31 AM
iMovie/Quicktime audio out of sync SPC Tips & Tricks 0 01-02-2001 11:39 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com