Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 10-28-2012, 01:37 AM
zedhed's Avatar
zedhed zedhed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,905
Default Re: Why is my PT 9 lagging and always freezing?!

Quote:
Originally Posted by desmar View Post
I see avid posting a lot PT 8 the best so far. Using digi 003 with PT8 and no problem for a long time now. My major problem now is just bought PT9 and MBox for a new i7 Hp win7 laptop so can do some stuff on the road and just can't get it to work properly. My main issue is LAGGING, no matter what I try. Didn't even record a session yet, just imported an audio file and tried to play it. REALLY NEED SOME HELP
You may get some better advice by starting your own thread rather than hijacking this one....and post a Sandra report.
__________________
Too much blood in my drugstream

Gigabyte X99 SOC Force Mobo Bios vF6d
Intel Core i7 5930k socket 2011 v3 @ 3.50GHz
32GB DDR4 Crucial RAM
System: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Record: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Samples: Samsung SATAlll SSD 840 Pro
Storage: 2x Samsung SATAlll SSD 840 Pro
EVGA GeForce GTX 750 Graphics
PT 11HD (v11.2.1) Omni s/pdif w Eleven Rack
HD 96I/O
Win 8.1 Pro
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Serious Lagging Issues DJ BFunk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 01-14-2013 11:01 AM
Pro tools SLOW, and Freezing then continuing, then freezing again DJX-RAY 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-09-2011 08:52 AM
PT is lagging soundwalker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-17-2007 06:50 PM
Lagging plugins rogmidd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-15-2006 10:53 AM
Pro Tools Is lagging, please help! ZachD009 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-07-2006 03:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com