Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10 Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-25-2017, 04:58 PM
acoolcat acoolcat is offline
Member
 
Join Date: Jun 2017
Location: Paraguay
Posts: 1
Default Midi problems in pro tools 10 (time issues)

Hi, I've been trying to figure this out for a really long time to the point where I just started using other DAW for my midi work.

The problem is that I try to record something through a keyboard (An m audio keystation 88 and I even tried to use my nanokey2 but there was no difference) the timing seems fine, but when I playback what I've just recorded everything is out of time.

I tried to change the buffer size to the lowes posible value and that didn't help, as I said before, the timing seems to be right when I'm recording but it sounds off during playback, Is there any way to fix this? I'd really like to use pro tools for midi because I've beeng using pro tools for several years now and it takes a lot of time to learn shortcuts and stuff for a new DAW.
Besides I really like working with video in pro tools, I use it for post production and it would be great If I could record using midi properly too.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
midi real time properties issues End Over End Pro Tools Software (Win) 0 03-14-2014 11:38 AM
Pro Tools 11 Problems/ Issues chaudes Pro Tools Software (Mac) 3 10-28-2013 03:42 AM
Problems launching pro tools 8 for 1st time csrippin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 07-10-2009 05:13 PM
Pro Tools HD 8 Time code Issues Edgur Pro Tools TDM Systems (Mac) 15 05-18-2009 10:09 PM
Pro Tools LATENCY PROBLEMS!! Issues anyone????? rselly 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 01-07-2006 05:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com