Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-26-2017, 11:27 PM
stefanboman stefanboman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Stockholm
Posts: 43
Default Having issues saving S6 setting to the session

I can't manage to get S6 settings stored with the session.
I have the blue star marked for Pro tools on the workstations page.
And I have all the boxes checked on the S6 where you choose what settings to save with the session.

I've talked with local reps about this but no luck so far.
It appears I'm doing it right. But nothing is saved in the session.

Any ideas on how to solve this?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-28-2017, 08:06 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 309
Default Re: Having issues saving S6 setting to the session

Greetings,

What version of Pro Tools, what OS and presumably you are on S6 v3.6 - correct?



Jeff
__________________
Jeff Komar
Applications Specialist, Pro Audio
Avid
Reply With Quote
  #3  
Old 05-28-2017, 01:08 PM
stefanboman stefanboman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Stockholm
Posts: 43
Default Re: Having issues saving S6 setting to the session

Hi Jeff!

Yes 3.6 on the S6. PT 12.7.1
I'm on Sierra. Not sure exactly what version.
Installed it around January. Could check Monday morning.

Any prefs I should trash and relink?

Thanks!!
Reply With Quote
  #4  
Old 05-28-2017, 11:21 PM
stefanboman stefanboman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Stockholm
Posts: 43
Default Re: Having issues saving S6 setting to the session

Jeff,

I´m on 10.12.1

Thanks!
Reply With Quote
  #5  
Old 05-29-2017, 02:48 PM
karegranat karegranat is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 21
Default Re: Having issues saving S6 setting to the session

+1! No settings recalled.

S6 v.3.6, PTHD 12.7.1, Sierra.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-30-2017, 05:19 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 309
Default Re: Having issues saving S6 setting to the session

Interesting. So both of you have chosen the workstation to save data to it seems and have specified the attributes to save with the session. Can you guys please let me know if anything is coming back such as preferences, layouts, banking, expand faders... Thanks!



Jeff


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Jeff Komar
Applications Specialist, Pro Audio
Avid
Reply With Quote
  #7  
Old 05-30-2017, 06:18 AM
Marsdy Marsdy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: England
Posts: 1,691
Default Re: Having issues saving S6 setting to the session

Quote:
Originally Posted by creativecontrol View Post
Interesting. So both of you have chosen the workstation to save data to it seems and have specified the attributes to save with the session. Can you guys please let me know if anything is coming back such as preferences, layouts, banking, expand faders... Thanks!



Jeff


Sent from my iPhone using Tapatalk
Same here Jeff.
__________________
Dave Marsden
UK
Avid HDX1, PT12 HD, HD I/O 16x16, Avid S6 M10 24-5, 2013 12 Core Mac Pro. Robby The Robot meter bridge ornament.
Reply With Quote
  #8  
Old 05-30-2017, 11:22 AM
stefanboman stefanboman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Stockholm
Posts: 43
Default Re: Having issues saving S6 setting to the session

Hey Jeff,

Workstation is chosen and PT has the blue star.
All the pref boxes are checked.

I've tried locked strips and layouts.
None of them are saved with the sessions.

Best
Stefan
Reply With Quote
  #9  
Old 05-30-2017, 01:30 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: San Francisco
Posts: 1,080
Default Re: Having issues saving S6 setting to the session

Can you guys try saving a Tittle and making sure they are saving with that. Also are user settings getting saved in the session ?
I'm presuming you have all the checkboxes ticked for these to recall (in System settings)
Reply With Quote
  #10  
Old 05-31-2017, 12:02 AM
stefanboman stefanboman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Stockholm
Posts: 43
Default Re: Having issues saving S6 setting to the session

Hi Eddie,

Everything seems to be saved when saving a title.

But I can´t see anything being saved to the session.
Yes all the boxes are checked, including prefs.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pan Depth Setting not saving with session ajv205 Pro Tools 10 Discussion 2 03-18-2015 06:53 PM
Audio Files Moved or Removed from Session after Saving Session Copy for Protools 9 doubtful guest Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-06-2013 04:42 AM
Question about setting up a session files, saving/bouncing paul_g 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-26-2007 12:55 AM
saving issues mac osx menegaux 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-14-2006 06:33 PM
? saving session as/saving copy of session in surchur 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-05-2002 10:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com