Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Avid Forums - Other Languages > Foro en Español

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2017, 07:47 AM
feliponk's Avatar
feliponk feliponk is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2002
Location: Miami, FL, USA
Posts: 1,142
Default Certificación en Dante - Vale mucho la pena hacerla!

Hola: ayer tuve el tiempo de poder tomar el curso online de Audinate, los creadores de la tecnología de Audio sobre IP Dante, que lleva a la certificación Dante en 2 niveles.
Encontré que los cursos están muy bien hechos, la presentación es clara y los conceptos bien explicados, aprendes bastante de la implementación Dante sobre todo en el nivel 2, que es bastante más completo y detallado.
Les aconsejo tomar los cursos, se aprende bastante y sobre todo son gratis, solamente deben crear una cuenta en https://www.audinate.com/

Ojo: no trabajo para ellos, solamente intento difundir el entrenameinto.


Saludos!
__________________
Felipe Gonzalez A.
Recording Engineer/AES member.
Avid ACSR Elite
Dante Certified Levesl 1 & 2
http://felipousismix.wix.com/felipousismix

https://soundcloud.com/felipegonzalez-1-1/tracks

Custom Mac Pro OSX 10.8.5 | Windows 7 Pro 64 | ProTools HD 10/12 | Pyramix V 10 | Merging HAPI ADA8 | Focusrite Saffire Pro 40 | MBox 3 | UAD Quad PCIe | Avid Artist Mix | JBL LSR 305 | Universal Audio, Slate Digital, McDSP, Fabfilter, Plugin Alliance among other plugins| Avid Media Composer 8
Reply With Quote
  #2  
Old 01-24-2017, 05:29 PM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: P.R.
Posts: 1,913
Default Re: Certificación en Dante - Vale mucho la pena hacerla!

Oye que bien felipe !

Hize la primera pero no he tomdado la segunda.. felicitaciones !
__________________
- Jesus Alvarado -

Windows 10 Pro 64 bit - i7 CPU 4770k
Asus A97-AR mobo - 32gb DDR3 ram
Samsung 850 evo SSD 500gb - Radeon 470rx
Corsair 750w PSU
Lynx Aurora 8
Digi003 mixer - Protools 10\12 bundle - Driver 8.0.4b
Avalon 2022 - Octane 8
Uad 2 quad - Waves Gold
McDsp Emerald - Duy Everpack
Tc Powercore Firewire
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
S6 set up on a Dante network vudoo Pro Tools | S6 11 01-05-2017 03:59 PM
when bouncing to disk....its mucho quiet Eparker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-09-2006 02:26 PM
Using Logic with mucho softsynths Larryboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-13-2003 06:20 AM
will pt free run on 7200 w/mucho ram? bjorn for a reason Digidesign Hardware & Software 7 07-03-2002 06:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com